Libnet.ro
UNICEF

07:00

Paul Stanescu: A venit un prieten la mine, din partea unui inalt functionar, si mi-a spus ca e foarte bine sa colaborez si Liviu Dragnea va fi executat pana in martie cel tarziu

Hotnews Hotnews,
 Paul Stanescu: A venit un prieten la mine, din partea unui inalt functionar, si mi-a spus ca e foarte bine sa colaborez si Liviu Dragnea va fi executat pana in martie cel tarziu

Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a afirmat miercuri ca Lucian Pahontu i-a transmis printr-un prieten ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, va fi 'executat' si ca el ar putea prelua si partidul chiar, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Viceprim-ministrul Paul Stanescu a prezentat astazi prioritatile MDRAP

Viceprim-ministrul Paul Stanescu, propus ca ministru al dezvoltarii regionale si administratiei publice, a primit, astazi, aviz favorabil din partea comisiilor permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului Comisia pentru Administratie publica si organizarea teritoriului si Comisia pentru dezvoltare regionala, administrarea activelor statului si privatizare), potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Paul Stanescu, informatii socante despre cum urma Dragnea sa fie executat: Asta inseamna un atac grav la democratie

Paul Stanescu a recunoscut faptul ca a fost contactat de cineva din partea lui Lucian Pahontu, seful SPP, si ca i s-a propus troc la doua saptamani dupa ce a fost numit in functia de.

Paul Stanescu, ministrul desemnat al Dezvoltarii: Ne gandim la un PNDL 3, in principal pentru apa si canal. Cerem Parlamentului aprobarea in regim de urgenta a Codului Administrativ si a modificarii Legii achizitiilor publice

Paul Stanescu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, a primit luni aviz favorabil de la comisiile de Administratie din cele doua camere ale Parlamentului. Paul Stanescu isi pastreaza fotoliul de la Ministerul Dezvoltarii. Acesta conduce ministerul din octombrie 2017, cand a inlocuit-o pe Sevil Shhaideh. In cadrul audierii in comisii, Stanescu a cerut Parlamentului aprobarea in procedura de Urgenta in Parlament a modificarii Legii achizitiilor publice si a Codului Administrativ.

Paul Stanescu: Functionarul public, daca e acuzat de coruptie, poate fi transferat la alt loc de munca, nu poti sa-l lasi fara serviciu. El nu mai are familie?

Paul Stanescu, avizat favorabil in comisii pentru functia de minsitru al Dezvoltarii Regionale si Adminsitratiei Publice, a declarat in cadrul audierii ca functionarul public acuzat de coruptie nu ar trebui dat afara, ci ar trebui transferat la alt loc de munca. El nu mai are familie, copii, cu ce ii intretine?, a declarat Stanescu. El contrazice, astfel o decizie a Curtii Constitutionale a Romaniei CCR),.

Paul Stanescu: Pahontu mi-a transmis sa colaborez, ca Dragnea va fi executat, iar eu pot prelua PSD

Social-democratul Paul Stanescu a declarat, miercuri, ca directorul SPP Lucian Pahontu i-a transmis .

Paul Stanescu: Functionarul public acuzat de coruptie nu ar trebui dat afara. El nu mai are familie?

Paul Stanescu, validat pentru functia de ministru al Dezvoltarii, a declarat ca functionarul public acuzat de coruptie nu ar trebui dat afara, ci ar trebui transferat la alt loc de munca, pe motiv ca are si el.

Liviu Dragnea: Nu cedam votul democratic, dat de romani. Nu exista niciun gest din partea mea sau a domnului Tariceanu impotriva valorilor europene

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Eu sper ca macar acum toata lumea sa inteleaga ca nu cedam. Nu vrem sa cedam votul democratic, votul dat de romani. Dragnea a adaugat ca Nu exista niciun fel de gest din partea mea sau a domnului Tariceanu impotriva valorilor europene.

Un barbat sanatos tun a murit la spital din cauza unui aparat RMN. Ce eroare facusera medicii

Un barbat a murit la spital din cauza unui aparat RMN. Rajesh a mers la un spital din Mumbai pentru a-si vizita mama. Femeia era supusa unei examinari intr-un cabinet in care se afla si un aparat RMN, potrivit .

Paul Stanescu (MDRAP): Pana in 2020, toti romanii trebuie sa aiba acces la conditii de trai decente, indiferent unde locuiesc

Pentru perioada 2018-2020, Guvernul propune continuarea asigurarii din bugetul de stat/fonduri nerambursabile a sumelor necesare implementarii pachetului minim de servicii publice in fiecare localitate: sanatate, educatie, apa-canalizare, energie termica si electrica, transport drumuri, salubrizare, cultura, culte, sport, locuinta.

Avertisment dur din partea CIA: Rusia se va implica si in acest an pentru influentarea alegerilor din Statele Unite

Dupa scandalul privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016 din Statele Unite, directorul CIA, Mike Pompeo, avertizeaza asuprea unei noi incercari de influentare si a alegerilor din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )