Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fiicele lui Traian Basescu, cu copiii la munca, dupa nastere

ADPM ADPM,
Fiicele lui Traian Basescu, cu copiii la munca, dupa nastere

Atat Elena Basescu, cat si Ioana Basescu, au revenit la munca la scurt timp dupa nastere. Fiicele fostului presedinte au ajuns la job chiar si cu bebelusii in brate. Iata dovada. continuă pe ADPM

Liviu Pop, dupa atacul lui Traian Basescu: ii urez pensie usoara domnului Basescu

Noul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a explicat, in direct la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu l-a atacat pe nedrept si ca nu poate fi facut responsabil de vreo problema a sistemului, in conditiile.

SONDAJ INSCOP Research: Traian Basescu, cel mai bun presedinte al Romaniei dupa 1989

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, 30,3% dintre repondenti sutin ca presedintele Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara. Pe locul 2 se afla Ion Iliescu cu 23,8%, iar pe ultimul loc, Emil Constantinescu cu 19,6%.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Traian Basescu, la Palatul Cotroceni: Discutiile au durat aproximativ o ora

Presedintele ales, Klaus Iohannis si actualul sef al statului, Traian Basescu s-au intalnit, miercuri dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, intr-o sedinta care a durat aproximativ o ora. Cei doi oficiali.

Consilierii presedintelui Traian Basescu, eliberati din functii

Consilierii presedintelui Traian Basescu vor fi eliberati din functii incepand cu data de 22 decembrie, seful statului semnand luni dupa-amiaza mai multe decrete in acest sens, potrivit unui comunicat al.

Presedintele Traian Basescu A ATACAT doi ministri, in timpul depunerii juramantului noului cabinet

Guvernul Ponta 4 depune juramantul, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Traian Basescu a facut o scurta declaratie, inainte de depunerea juramantului a cabinetului Ponta.

Noul cabinet Ponta a depus juramantul. Presedintele Traian Basescu A ATACAT doi ministri

Guvernul Ponta 4 depune juramantul, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Traian Basescu a facut o scurta declaratie, inainte de depunerea juramantului a cabinetului Ponta.

Maramureseanul Liviu Marian Pop, umilit de Traian Basescu la ceremonia de investire

Liviu Marian Pop a fost umilit de catre presedintele Traian Basescu la ceremonia de investire. Basescu a refuzat sa dea mana cu Liviu Pop.

VIDEO Traian Basescu: Numirea ministrilor, act de executare a deciziei Parlamentului. E motivul pentru care accept numirea lui Liviu Pop si Sorin Campeanu, care au contribuit prin distrugerea de institutii ale educatiei la un fals in interes public

Ceremonia de la Cotroceni in cadrul careia noii ministri au depus juramantul a inceput cu o precizare facuta de Traian Basescu. Seful statului a explicat ca, potrivit Constitutiei, numirea de catre presedintele Romaniei a ministrilor este un act de executare a deciziei Parlamentului, un act obligatoriu pe care in cazul in care nu l-ar executa, presedintele ar produce o grava incalcare a Constituiei. Acesta este si motivul pentru care astazi accept numirea ministrilor Liviu Pop Dialog social - n. red. ) si Sorin Campeanu noul ministru al Educatiei - n. red. ) care au contribuit prin distrugerea de institutii ale educatiei la un fals in interes public, a afirmat Traian Basescu. Seful statului a facut astfel referire la implicarea celor doi in mentinerea titlului de doctor al lui Victor Ponta in anul 2012, cand a izbucnit scandalul de plagiat.

Traian Basescu a semnat decretele de eliberare din functie a sase consilieri prezidentiali si a doi consilieri de stat, incepand din 22 decembrie

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a sase consilieri prezidentiali - Iulian Fota, Iulian Chifu, Claudiu-Constantin Dinu, Anca-Ileana Ilinoiu, Bogdan-Alexandru Dragoi si Bogdan Manoiu - incepand cu data de 22 decembrie, informeaza Administratia Prezidentiala. De asemenea, Traian Basescu a semnat eliberarea din functie, incepand cu aceeasi data, a consilierilor de stat Dorel-Constantin Onaca si Anca-Carmen Catanescu.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Traian Basescu, la Palatul Cotroceni

Presedintele ales, Klaus Iohannis, s-a intalnit miercuri, de la ora 17,00, cu seful statului, Traian Basescu, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta detaliile institutionale ale predarii-preluarii mandatului de Presedinte al Romaniei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )