Libnet.ro
UNICEF

15:00

Presedintele Traian Basescu, alaturi de Angela Merkel la ultimul sau summit al liderilor europeni (FOTO)

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu, alaturi de Angela Merkel la ultimul sau summit al liderilor europeni (FOTO)

Presedintele Traian Basescu participa joi si vineri la ultimul sau summit al liderilor europeni. Seful statului s-a intalnit in prealabil cu liderii Partidului Popular European. Traian Basescu a aparut a. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu A ATACAT doi ministri, in timpul depunerii juramantului noului cabinet

Guvernul Ponta 4 depune juramantul, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Traian Basescu a facut o scurta declaratie, inainte de depunerea juramantului a cabinetului Ponta.

Noul cabinet Ponta a depus juramantul. Presedintele Traian Basescu A ATACAT doi ministri

Guvernul Ponta 4 depune juramantul, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Traian Basescu a facut o scurta declaratie, inainte de depunerea juramantului a cabinetului Ponta.

UPDATE. Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Traian Basescu la ora 17:00

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu presedintele in functie, Traian Basescu, miercuri, la ora 17:00, conform purtatorului de cuvant al presedintelui Iohannis, Tatiana Niculescu.

Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Traian Basescu

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu presedintele in functie, Traian Basescu, miercuri, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Corespondetul Antena 3, Vasile Marcu, a explicat ca este vorba.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretele de revocare din functie a fostilor ministri si pe cele de numire a membrilor noului Guvern

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele de revocare din functie a fostilor ministri, precum si pe cele de numire a membrilor noului Guvern, potrivit unui comunicat al Adminsitratiei.

SONDAJ INSCOP Research: Traian Basescu, cel mai bun presedinte al Romaniei dupa 1989

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, 30,3% dintre repondenti sutin ca presedintele Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara. Pe locul 2 se afla Ion Iliescu cu 23,8%, iar pe ultimul loc, Emil Constantinescu cu 19,6%.

Romanii considera ca Traian Basescu este presedintele care a ajutat cel mai mult democratia romaneasca

Presedintele Traian Basescu isi incheie duminica, 21 decembrie, cel de-al doilea mandat, chiar in ziua izbucnirii Revolutiei romane in Capitala, acum 25 de ani. Pe retelele de socializare au inceput sa.

Predare de stafeta: Traian Basescu se intalneste astazi cu Klaus Iohannis

Presedintele ales Klaus Iohannis si presedintele Traian Basescu vor avea in aceasta seara, de la ora 17. 00, o intalnire la Palatul Cotroceni, a declarat pentru Adevarul purtatoarea de cuvant Tatiana Niculescu Bran.

Liviu Pop, dupa atacul lui Traian Basescu: ii urez pensie usoara domnului Basescu

Noul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a explicat, in direct la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu l-a atacat pe nedrept si ca nu poate fi facut responsabil de vreo problema a sistemului, in conditiile.

Traian Basescu a semnat decretele de eliberare din functie a sase consilieri prezidentiali si a doi consilieri de stat, incepand din 22 decembrie

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a sase consilieri prezidentiali - Iulian Fota, Iulian Chifu, Claudiu-Constantin Dinu, Anca-Ileana Ilinoiu, Bogdan-Alexandru Dragoi si Bogdan Manoiu - incepand cu data de 22 decembrie, informeaza Administratia Prezidentiala. De asemenea, Traian Basescu a semnat eliberarea din functie, incepand cu aceeasi data, a consilierilor de stat Dorel-Constantin Onaca si Anca-Carmen Catanescu.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )