Libnet.ro
UNICEF

08:45

Pavel Filip: in urmatoarele luni vom accelera cooperarea energetica Republica Moldova - Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pavel Filip: in urmatoarele luni vom accelera cooperarea energetica Republica Moldova - Romania

Republica Moldova vrea sa se racordeze la retelele europene de energie, in acest sens urmand sa fie accelerata cooperarea in domeniu cu Romania, a declarat, ieri, premierul Pavel Filip, dupa intrevederea cu prim-ministrul Dacian Ciolos, care efectueaza o vizita oficiala la Chisinau. continuă pe Ziarul Bursa

Pavel Filip: in urmatoarele luni vom accelera cooperarea energetica Republica Moldova - Romania

Republica Moldova vrea sa se racordeze la retelele europene de energie, in acest sens urmand sa fie accelerata cooperarea in domeniu cu Romania, a declarat joi premierul Pavel Filip, dupa intrevederea cu prim-ministrul Dacian Ciolos, care efectueaza o vizita oficiala la Chisinau, transmite trimisul special al AGERPRES, Madalina Cerban.

Premierul Pavel Filip cere plafonarea pretului la gazul lichefiat

Prim-ministrul Pavel Filip a solicitat Ministerului Economiei sa elaboreze proiectul de modificari necesare sa se revina la mecanismul de plafonare a preturilor de vanzare cu amanuntul a gazului lichefiat. Solicitarea a fost facuta in cadrul sedintei Guvernului de miercuri, 24 august.

Pavel Filip: Nu vreau un presedinte care sa cheme lumea in strada

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a declarat ca isi doreste ca alegerile prezidentiale sa fie castigate de un presedinte care va colabora cu Guvernul si Parlamentul, si nu unul care va crea haos si va sabota activitatea guvernarii.

intalniri cu presedintele Timofti si omologul sau, Pavel Filip

Prim-ministrul Dacian Ciolos va efectua maine prima vizita oficiala in Republica Moldova de la preluarea mandatului de premier, pe agenda fiind prevazute intrevederi cu presedintele Nicolae Timofti, presedintele Parlamentului, Andrian Candu, si omologul sau de la Chisinau, Pavel Filip, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )