Libnet.ro
UNICEF

01:05

PeBloguri: Lucian Romascanu: Aproape jumatate dintre elevi nu au acces la o tableta sau la un computer

Hotnews Hotnews,
 PeBloguri: Lucian Romascanu: Aproape jumatate dintre elevi nu au acces la o tableta sau la un computer

Anul scolar 2020-2021 incepe in mai putin de o luna, dar exista foarte multe aspecte inca nelamurite. Conform declaratiilor directorilor de scoli, unitatile de invatamant nu au primit inca un ghid din partea ministerului Educatiei. continuă pe Hotnews

Filipine: Aproape jumatate dintre adulti au ramas fara locuri de munca din cauza pandemiei

Aproape jumatate dintre adultii filipinezi, circa 27,3 milioane, sunt someri ca urmare a gravei crize economice declansate de pandemia de coronavirus.

LUCIAN ROMASCANU: Astazi va fi dat votul de respingere a OUG privind cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a spus ca astazi va fi dat votul decizional, in plenul Camerei Deputatilor, privind respingerea OUG care prevede cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii.

PSD anunta vineri cand se voteaza motiunea. Lucian Romascanu: Orice zi in plus cu guvernul Orban e o pierdere pentru tara, atat la nivel sanitar, cat si economic (VIDEO)

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat ca vineri va avea loc o noua sedinta a Comitetului Executiv National, cand va fi stabilit calendarul de vot al motiunii de cenzura. Orice zi.

PSD anunta vineri cand se voteaza motiunea. Lucian Romascanu: Orice zi in plus cu Guvernul Orban e o pierdere pentru tara, atat la nivel sanitar, cat si economic (VIDEO)

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat ca vineri va avea loc o noua sedinta a Comitetului Executiv National, cand va fi stabilit calendarul de vot al motiunii de cenzura. Orice zi.

Lucian Romascanu (PSD) ii raspunde premierului Lucdov Orban: DNA trebuie sa se ocupe si de furaciunile PNL. Curtea de Conturi a publicat un raport extrem de critic la adresa guvernarii (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat, luni, pentru B1 TV ca premierul Ludovic Orban nu trebuie sa uite ca liberalii sunt la conducere acum, iar neregulile raportate de Curtea de Conturi sunt di.

Mai mult de jumatate dintre judetele tarii, sub avertizari de ploi torentiale si vijelii

Meteorologii au emis miercuri avertizari Cod portocaliu si Cod galben de ploi torentiale si vijelii pentru mai mult de jumatate dintre judetele tarii.

Focar de COVID-19 la o fabrica de dulciuri din Marea Britanie. Aproximativ jumatate dintre ei au revenit la munca in mai putin de doua saptamani (VIDEO)

Zeci de angajati ai unei fabrici de dulciuri din Marea Britanie au fost infectati cu virusul SARS-CoV-2. Sursa infectarii nu este inca cunoscuta, iar pana acum aproximativ jumatate dintre cei testati pozitiv s-.

Rafila: Probabil ca aproape jumatate de milion de romani au trecut deja prin infectia cu coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat la Digi24 ca este probabil ca circa jumatate de milion de oameni din Romania sa fi trecut deja prin boala, iar in momentul aparitiei unei astfel de infectii virale, cum este si coronavirusul, numarul de cazuri diagnosticate este mult mai mic decat numarul real de cazuri pentru ca foarte multe persoane sunt asimptomatice sau fac forme usoare care nu ii determina sa nu se prezinte la medic.

Peste jumatate dintre romani vor ca banca lor sa renunte la comisioanele pentru plata intarziata a ratelor

Noi date din Financial Pulse Survey realizat de McKinsey Company arata ca romanii au nevoie imediata de sprijin din partea bancilor pentru o creditare mai convenabila, dar si de servicii imbunatatite accesibile prin intermediul canalelor digitale. De exemplu, 52% dintre acestia si-ar dori ca banca sa renunte la comisioanele pentru plata intarziata aferente cardului de credit sau altor imprumuturi in aceasta perioada de incertitudini generate de pandemia COVID-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )