Libnet.ro
UNICEF

22:15

Pedepse dure pentru soferii prinsi beti la volan: Vor munci fara plata la morga sau vor ramane pe viata fara carnet (VIDEO)

B1 B1,
Pedepse dure pentru soferii prinsi beti la volan: Vor munci fara plata la morga sau vor ramane pe viata fara carnet (VIDEO)

Autoritatile din Republica Moldova pregatesc un proiect legislativ prin care vor sa combata fenomenul conducerii de autoturisme pe drumuri publice sub influenta alcoolului. Astfel, soferii prinsi beti la volan. continuă pe B1

Pedepse dure pentru soferii prinsi beti la volan: Vor munci fara plata la morga sa vor ramane pe viata fara carnet (VIDEO)

Autoritatile din Republica Moldova pregatesc un proiect legislativ prin care vor sa combata fenomenul conducerii de autoturisme pe drumuri publice sub influenta alcoolului. Astfel, soferii prinsi beti la volan.

Se propun pedepse mai dure pentru soferii prinsi bauti la volan

Schimbarea legislatiei Republicii Moldova, prin introducerea pedepselor mai dure pentru soferii care conduc in stare de ebrietate, ar putea imbunatati situatia accidentara. Subiectul a fost discutat in cadrul unei sedinte publice organizate pentru identificarea unui mecanism de combatere si prevenire a cazurilor in care conducatorii auto urca bauti la volan.

MASURI DURE pentru cei care refuza sa se prezinte la comisia parlamentara pentru alegerile din 2009: Risca iNCHISOAREA sau AMENDA PENALA

Cei care refuza sa se prezinte la audierile din comisia parlamentara pentru alegerile din 2009 risca sa fie sanctionati. Anuntul a fost facut luni de presedinta comisiei, deputatul Oana Florea, informeaza.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )