Libnet.ro
UNICEF

01:05

Penalizari in masa pentru mai multe echipe de fotbal in sezonul viitor. Care sunt cluburile si ce sanctiuni s-au hotarat pentru fiecare

B1 B1,
Penalizari in masa pentru mai multe echipe de fotbal in sezonul viitor. Care sunt cluburile si ce sanctiuni s-au hotarat pentru fiecare

Sezonul viitor mai multe formatii vor incepe campionatul cu penalizari. Comisia de Fond a Sistemului National de Licentiere a hotarat ca CFR Cluj, Rapid ASA Targu Mures si Petrolul sa fie. continuă pe B1

Cod galben si portocaliu de ploi si furtuni pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a trimis o atentionare de cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ, incepand din seara zilei de miercuri, ora.

Topul echipelor din Europa cu cele mai multe trofee

Va prezentam mai jos un top interesant al echipelor europene cu cele mai multe trofee castigate. Aceasta dupa numeroasele finale de cupe interne disputate la finalul saptamanii precedente.

Mai multe ONG-uri au depus la Parlament o lista cu 3 milioane de semnaturi pentru interzicerea casatoriilor gay

Mai multe ONG-uri reunite in cadrul Coalitiei pentru familie au depus luni luni o initiativa de modificare a Constitutiei prin care ar urma sa fie interzise casatoriile intre homosexuali.

Se intoarce vremea rea. ANM a emis mai multe avertizari de Cod galben de ploi, vijelii si grindina

Mai multe judete din tara se afla, de marti si pana miercuri, sub avertizare de Cod galben de ploi, vijelii si grindina. De asemenea, Administratia Nationala de Meteorolgoie ANM) a emis marti mai multe avertizari de tip nowcasting de Cod galben de ploi.

Ploile cu grindina au lasat mai multe localitati din tara fara curent electric

In urma ploilor torentiale de marti, 24 mai, mai multe localitati din tara au ramas fara curent electric. in dimineata zilei de 25 mai, au fost inregistrate 15 sate din cinci raioane ramase fara curent electric.

VIDEO Grindina puternica in judetul Gorj. Culturile agricole din mai multe localitati au fost afectate

Mai multe localitati gorjene au fost afectate, in dupa-amiaza acestei zile, de o grindina puternica. Unele zone au mai lovite de grindina, astfel incat culturile agricole risca sa fie compromise.

CCR discuta, marti, exceptii de neconstitutionalitate privind abuzul in serviciu, in mai multe dosare

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, marti, exceptii de neconstitutionalitate privind incriminarea abuzului in serviciu, ridicate in mai multe dosare, precum cel care ii vizeaza pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica, pe presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, si pe fostul presedinte al CJ Braila Gheorghe Bunea Stancu.

Procesele pe impartirea echitabila a riscului valutar au mai multe sanse in instanta

Procesele din justitie in care clientii solicita impartirea in mod egal a riscului valutar intre banca si debitor au mai multe sanse de castig, considera avocatul Alexandra Burada, care tocmai a castigat in premiera un astfel de proces.

Moartea lui Dan Condrea a ajuns in presa internationala. Stirea, publicata initial de agentia AP a fost preluata de mai multe publicatii

Moartea suspecta a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a ajuns in atentia presei internationale. Stirea a fost publicata initial de agentia AP, iar apoi preluata de mai multe publicatii. articolul.

Jaf la o biserica: Mai multe icoane din lemn au fost furate. Faptasa ar fi o femeie (VIDEO)

Mai multe icoane furate dintr-o biserica au fost recuperate de politistii constanteni! Icoane din lemn furate dintr-o biserica. Faptasa ar fi o femeie DIRECT_ONE_t9xp64 Jaful din lacasul religios a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )