Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR discuta, marti, exceptii de neconstitutionalitate privind abuzul in serviciu, in mai multe dosare

România Liberă România Liberă,
CCR discuta, marti, exceptii de neconstitutionalitate privind abuzul in serviciu, in mai multe dosare

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, marti, exceptii de neconstitutionalitate privind incriminarea abuzului in serviciu, ridicate in mai multe dosare, precum cel care ii vizeaza pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica, pe presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, si pe fostul presedinte al CJ Braila Gheorghe Bunea Stancu. continuă pe România Liberă

Moment de cotitura pentru justitia romaneasca. Nume grele cercetate de DNA ar putea scapa de dosare dupa ziua de azi

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta, in sedinta de marti, exceptii de neconstitutionalitate privind incriminarea abuzului in serviciu ridicate in mai multe dosare,.

LIVE. Dezbaterile exceptiei de neconstitutionalitate la CCR privind ABUZUL in serviciu, ridicat in dosarele Alina BICA-despagubiri ANRP, Bunea Staicu, Nicusor Constantinescu

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, marti, exceptii de neconstitutionalitate privind incriminarea abuzului in serviciu, ridicate in mai multe dosare, precum cel care ii vizeaza pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica, pe presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, si pe fostul presedinte al CJ Braila Gheorghe Bunea Stancu.

Decizia privind abuzul in serviciu, amanata pana la 15 iunie de CCR

ACTUALIZARE 19:46 Judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) au amanat astazi o decizie privind sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la abuzul in serviciu pana la 15 iunie, solicitand parchetelor statistici legate de dosarele in domeniu, a declarat presedintele CCR, Augustin Zegrean. *Augustin Zegrean, despre sesizarea privind abuzul in serviciu: ''Dreptul trebuie adaptat la conditiile sociale.

Curtea Constitutionala amana decizia privind abuzul in serviciu

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru 15 iunie discutarea exceptiei de neconstitutionalitate privind incriminarea abuzului in serviciu, anunta Digi24. Au fost opt sesizari privind.

Conducerea Senatului discuta calendarul solicitarii DNA privind urmarirea penala a lui Titus Corlatean. Tariceanu sustine ca Iohannis a beneficiat de asa-zisul abuz in serviciu

Biroul Permanent al Senatului se intruneste luni la ora 11 pentru a discuta calendarul solicitarii DNA privind incuviintarea urmarii penale in cazul lui Titus Corlatean, presedintele acestui for, Calin Popescu Tariceanu, declarand ca fostul ministru nu a savarsit un abuz in serviciu propriu-zis, transmite Mediafax.

''Dreptul trebuie adaptat la conditiile sociale

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat, miercuri, ca, desi in 2010, CCR a respins o exceptie de necostitutionalitate similara celei formulate de fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, privind abuzul in serviciu, Curtea ar putea sa dea o decizie diferita in sedinta de astazi, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )