Libnet.ro
UNICEF

17:45

Jaf la o biserica: Mai multe icoane din lemn au fost furate. Faptasa ar fi o femeie (VIDEO)

B1 B1,
Jaf la o biserica: Mai multe icoane din lemn au fost furate. Faptasa ar fi o femeie (VIDEO)

Mai multe icoane furate dintr-o biserica au fost recuperate de politistii constanteni! Icoane din lemn furate dintr-o biserica. Faptasa ar fi o femeie DIRECT_ONE_t9xp64 Jaful din lacasul religios a. continuă pe B1

Curentul electric, oprit temporar, in mai multe zone din trei judete

Locuitorii mai multor zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman, vineri, fara curent electric, ca urmare a unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S.

Incidente in Marea Baltica. Un distrugator SUA a fost sicanat de mai multe avioane militare rusesti (VIDEO)

Mai multe clipuri video au fost facute publice de catre marina SUA in care arata avione de lupta rusesti si un elicopter zburand agresiv pe langa un distrugator american din Marea.

Scene de groaza intr-un parc din Iasi! Un adolescent de 16 ani, injunghiat de mai multe ori in spate

Un baiat de 16 ani din Iasi a fost injunghiat de mai multe ori in spate de un tanar. Cei doi s-ar fi luat la cearta, iar in urma loviturilor, victima a reusit sa sune la 112, desi a fost ab.

Concertul trupei Carlas Dreams la Piatra Neamt, oprit dupa ce mai multe persoane au lesinat

Concertul trupei Carla's Dreams de la Piatra Neamt a fost oprit, vineri seara, dupa ce, potrivit unei postari pe o retea de socializare a formatiei din Chisinau, mai multe persoane s-au simtit rau din cauza.

Greva pe Aeroportul Otopeni. Mai multe curse ar putea fi intarziate

Astazi, intre orele 13:00 si 15:00, angajatii uneia din firmele care efectueaza operatiuni pe Aeroportul Otopeni sunt in greva. Sindicatul a castigat in instanta dreptul de a opri lucrul, timp de doua ore, potrivit Digi24. Astfel, in cursul zilei mai multe curse ar putea fi intarziate,.

Locuri de munca in strainatate. 418 slujbe prin reteaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Calarasenii care doresc sa lucreze in strainatate au de unde alege. Reteau EURES pune la dispozitia solicitantilor peste 400 locuri de munca pentru toate calificarile, in 14 state. Cele mai multe slujbe sunt disponibile in Germania.

Turcia: Unul dintre cele mai mari spitale din Ankara, in flacari. Peste 100 de pacienti au fost evacuati (VIDEO)

Unul dintre cele mai mari spitale din capitala turca Ankara a fost curprins de flacari in cursul serii de miercuri, potrivit reuters. com. Acoperisul sectiei de neurologie a fost cel cuprins de flacari,.

Cel mai mare exercitiu din istoria NATO in domeniul comunicarii si informaticii, desfasurat la Bucuresti

Cu totul altfel de arme sunt testate la Bucuresti, incepand de azi, cand a fost inceput cel mai mare exercitiu din istoria NATO, in dominiul comunicatiilor si informaticii, anunta Mediafax.

Cum arata cea mai frumoasa plaja din lume. Este un paradis aproape de Romania

Anul acesta cea mai frumoasa plaja din lumea a fost votata Stiniva din Croatia, un loc cu apa cristalina si nisipuri albe, precum si un peisaj care iti taie respiratia. Odata ajuns acolo este usor.

Cei mai frumosi printi din lume

Sunt tineri, aratosi, coborati parca din povestile de altadata, provin din familii regale cu influenta si cu un istoric notabil. Iata care sunt cei mai frumosi printi din lume.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1983 seconds )