Libnet.ro
UNICEF

09:45

Penalty ratat de Ianis Hagi in Europa League. S-a revansat cu pasa de gol

Online Sport Online Sport,
Penalty ratat de Ianis Hagi in Europa League. S-a revansat cu pasa de gol

Internationalul roman Ianis Hagi a avut parte de primul moment delicat in tricoul lui Rangers. Pana la urma totul s-a terminat cu bine pentru gruparea scotiana in deplasarea de Europa League de la Braga. continuă pe Online Sport

Ianis Hagi, inger si demon pentru Rangers: Romanul a irosit un penalty in partida cu Braga, dar a pasat decisiv la golul victoriei, iar echipa sa merge in optimile Europa League

Glasgow Rangers, echipa scotiana la care evolueaza Ianis Hagi, a obtinut calificarea in optimile de finala ale Europa League, dupa ce a invins-o pe Braga si in returul din Portugalia, scor 0-1 2-4 la.

VIDEO Ianis Hagi, pasa superba de gol si penalti ratat Glasgow Rangers, in optimi (1-0 vs Braga)

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai activi jucatori de pe teren in returul dintre Braga si Glasgow Rangers din 16-imile Europa League. Romanul a creat o faza superba in prima repriza, a ratat un penalti si a oferit pasa de gol pentru Ryan Kent. Scotienii s-au impus cu 1-0 4-2 la general) si s-au calificat in optimile competitiei.

Ianis Hagi, o stea intr-o echipa fara perspectiva: Rangers, distrusa intr-un editorial acid

Ianis Hagi si colegii sai joaca, diseara ora 19. 00, Digi Sport 1), un meci crucial, la Braga, in 16-imile Ligii Europa, insa vicecampioana Scotiei a fost desfiintata in presa locala din cauza parcursului intern.

Ce spune un coleg de echipa despre Ianis Hagi. Fiul regelui i-a speriat pe straini

Ianis Hagi a inceput deja sa faca senzatie la Glasgow Rangers. El poarta tricoul cu numarul 7 si a fost imprumutat in Scotia de catre gruparea belgiana Racing Club Genk. Ce spune un coleg de echipa despre Ianis Hagi. Fiul regelui i-a speriat pe straini Fiul lui Gheorghe Hagi a fost eroul ultimului meci din .

I-a cucerit pe scotieni! Sefii lui Rangers sunt pregatiti sa-l transfere pe Ianis Hagi

Presa belgiana scrie ca oficialii lui Rangers s-au convins in privinta lui Ianis Hagi si un anunt va fi facut in curand.

Ianis Hagi i-a cucerit pe scotieni, care au inceput deja sa faca bani din imaginea romanului

Ianis Hagi i-a cucerit pe suporterii scotieni, dupa ce a marcat deja de trei ori si a oferit o pasa de gol in timpul evolutiilor sale in tricoul formatiei Rangers.

DigiSport: Fanii celor de la Rangers il implora pe Steven Gerrard sa-l foloseasca pe Ianis Hagi pe un alt post

Ianis Hagi 21 de ani) a devenit o prezenta obisnuita in primul 11 al celor de la Glasgow Rangers. Tanarul roman i-a cucerit pe fanii de pe Ibrox Park inca de la primele meciuri, iar acum suporterii ii dau sfaturi lui Steven Gerrard in privinta sa.

Ianis Hagi, sub lupa jurnalistilor scotieni: Ce au scris despre mijlocasul roman dupa ce Rangers a dat-o in bara

Ianis Hagi a creat mari asteptari din partea tuturor, dupa prestatia sa stelara de joi cu Sporting Braga, insa, din pacate, nu si-a putut salva inca o data echipa, de aceasta data, in campionat.

Pas gresit pentru Rangers in campionatul scotian. Ianis Hagi a fost inlocuit

Cu Ianis Hagi printre titulari, Glasgow Rangers a remizat in deplasare cu St. Johnstone, duminica, intr-un meci din prima liga a campionatului Scotiei.

VIDEO Ianis Hagi, calificare senzationala cu Rangers: A ratat un penalty, dar a dat o pasa geniala de gol

Formatia din Glasgow, atat de criticata de specialisti pentru criza pe care o traverseaza pe plan intern, a reusit un rezultat formidabil prin calificarea in optimile Ligii Europa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )