Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce PENSIE avea Stela Popescu: REVOLTATOR! Cum trateaza STATUL ROMAN un ACTOR cu PESTE 50 de ANI de cariera

B1 B1,
Ce PENSIE avea Stela Popescu: REVOLTATOR! Cum trateaza STATUL ROMAN un ACTOR cu PESTE 50 de ANI de cariera

Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani, in urma ei ramand multe amintiri despre rolurile de exceptie pe care le-a interpretat fie pe scena fie pe micile ecrane sau in. continuă pe B1

Ce PENSIE avea Stela Popescu: REVOLTATOR! Cum trateaza statul roman un ACTOR cu peste 50 de ani de cariera

Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani, in urma ei ramand multe amintiri despre rolurile de exceptie pe care le-a interpretat fie pe scena fie pe micile ecrane sau in.

Ce pensie avea Stela Popescu: Cum trateaza statul roman un actor cu peste 50 de ani de cariera

Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani, in urma ei ramand multe amintiri despre rolurile de exceptie pe care le-a interpretat fie pe scena fie pe micile ecrane sau in.

Ce pensie primea Stela Popescu de la statul roman, dupa 50 de ani de cariera

Dupa mai bine de 50 de ani de cariera, Stela Popescu se bucura de o pensie de 1. 500 de lei, la care se adauga indemnizatia de merit de la UNITER, de 2. 700 de lei. Acestor sume se adauga banii obtinuti din recla.

Dezvaluiri despre comportamentul pe care il avea Stela Popescu, inainte sa moara: Nu mai era ea

Rodica Popescu Bitanescu a vorbit despre regretata actrita Stela Popescu. Aceasta a declarat ca vorbea revoltata si avea anumite stari de nervozitate. Stela avea un anumit fel de a vorbi. Nu mai er.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre medicamentele pe care le lua

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a murit joi, la ora 15:40, conform SMURD. Actrita avea 81 de ani. Ramane sa se stabilesca care au fost cauzele decesului. Stela Popescu este una dintre cele mai.

Medicul Monica Pop, despre Stela Popescu: Trebuia o Ambulanta. Cred ca avea sanse, asta e dureros

Stela Popescu a murit. Managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, prof. dr. Monica Pop, este de parere ca, daca era solicitata o Ambulanta in cazul actritei Stela Popescu,.

Aceasta este ultima fotografie cu Stela Popescu jucand alaturi de Alexandru Arsinel. FOTO in articol

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era decedata.

Cine a gasit-o fara suflare pe Stela Popescu in propria locuinta

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era.

Oana Pellea, mesaj dur dupa ce a murit Stela Popescu: Nimeni din public nu a chemat Salvarea...

Stela Popescu a murit. Oana Pellea si-a aratat dezamagirea, pentru ca nimeni nu si-a dat seama ca Stela Popescu avea nevoie de ajutor medical dupa ultima aparitie publica. Stela Popescu a.

Afacerea de un milion de euro pe care a lasat-o Stela Popescu mostenire

Se stie ca Stela Popescu nu a facut copii, insa regretata artista s-a asigurat ca va avea mostenitori. Stela Popescu a strans o avere considerabila de-a lungul bogatei sale cariere, care acum.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )