Libnet.ro
UNICEF

13:30

PENSII 2019. Zeci de mii de pensionari vor avea pensiile crescute de la 1 aprilie. Anuntul facut de Olguta Vasilescu

Antena3 Antena3,
PENSII 2019. Zeci de mii de pensionari vor avea pensiile crescute de la 1 aprilie. Anuntul facut de Olguta Vasilescu

Olguta Vasilescu a declarat in exclusivitate ca de la 1 aprilie, pensiile pentru care s-a terminat recalcularea se vor mari. Cateva zeci de mii de pensionari, pentru. continuă pe Antena3

Marea recalculare. Ce pensionari vor primi intre 2.000 si 4.000 de lei in plus la pensie, din aceasta luna

Din aceasta luna, zeci de mii de pensionari vor primi pensii mai mari cu pana la 4. 000 de lei, in urma recalcularii pensiilor din grupele I si II de munca, a anuntat ministrul Muncii Marius Budai.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna Aprilie de vis. Reusesc sa faca tot ce isi propun

Aceste trei zodii vor avea o luna de vis, cu dorinte implinite si castiguri financiare. HOROSCOP BERBEC- Este luna ta, asa ca stralucesti si emani energie prin toti porii. Esti carismaticsi te.

Ministrul Muncii, anunt despre zeci de mii de pensii: Sunt cresteri spectaculoase

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat la Antena 3 ca plata pensiilor pe luna aprilie se va face incepand de luni si ca zeci de mii de pensionari vor primi pensiile recalculate. incepand de luni facem.

Recalcularea pensiilor: Anunt BOMBA pentru milioane de romani! Vezi daca si tu esti trecut pe lista celor cu pensii mai mari...

Fostii angajati din minerit, siderurgie, constructii, cai ferate si alte domenii care s-au incadrat in grupele I si II de munca vor avea pensiile recalculate din oficiu, fiind e vorba de aproximativ 100. 000 de.

HOROSCOP. Luna Noua in Berbec: Zodiile care vor avea o perioada de cosmar

Luna Noua in Berbec are loc pe 5 aprilie. Aceste trei zodii vor fi afectate in mod negativ. HOROSCOP RAC- Iti faci prea mult griji legate de cariera. Stii care este misiunea ta in viata si stii ca te.

Dancila: Vom continua Rabla clasic si Rabla plus / Ce bugete vor avea cele doua programe

Guvernul va aproba bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu, permitand astfel continuarea unor programe guvernamentale precum 'Rabla clasic' si 'Rabla plus', a anuntat vineri prim-ministrul Viorica Dancila, citata de Agerpres.

HOROSCOP 29 martie. Taurii au o zi cu emotii extreme. Leii vor avea succes excelent

Horoscop Berbec. Nu te simti deloc bine intr-un anturaj in care nu se vorbeste decat despre probleme, necazuri, lipsuri. Esti intr-o pasa sensibila cand astfel de subiecte te pot influenta in mod negativ,.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna Aprilie de cosmar. Nu le merge nimic bine

Luna Aprilie nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR- Simti ca nu iti gasesti locul. Esti trista si melancolica. Ai nevoie sa ierti si sa lasi trecutul in urma. A venit.

Ora Pamantului 2019: Palatul Cotroceni si Parlamentul vor stinge simbolic lumina, sambata, timp de o ora

Palatul Cotroceni si Parlamentul vor stinge simbolic lumina, sambata, intre orele 20. 30 si 21. 30, pentru a marca participarea la campania Ora Pamantului, cel mai mare eveniment menit sa atraga atentia asupra schimbarilor climatice si pierderii biodiversitatii, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )