Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce pensii au fostii presedinti ai Romaniei: Traian Basescu, Ion Iliescu si Emil Constantinescu

B1 B1,
 Ce pensii au fostii presedinti ai Romaniei: Traian Basescu, Ion Iliescu si Emil Constantinescu

Au condus tara, iar acum sunt pensionari. Unii de lux. Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu primesc peste 5. 000 de lei lunar pentru mandatele petrecute la Cotroceni plus alte cateva mii de lei. continuă pe B1

Ce pensii au fostii presedinti ai Romaniei: Traian Basescu, Ion Iliescu si Emil Constantinescu

Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu sunt in prezent pensionari. Acestia primesc pe langa pensia pentru mandatele detinute la Palatul Cotroceni si una pentru activitatea profesionala,.

Traian Basescu, plin de sentimentalisme dupa vechiul electorat PDL. Fostul sef de stat ii critica dur pe politicienii care au dus la desfiintarea partidului

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, ii critica dur, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, pe fostii lideri democrat-liberali Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Anca Boagiu si Gheorghe Falca.

DNA cere aviz pentru extinderea anchetei in cazul Elenei Udrea. Noile acuzatii: instigare la luare de mita privind campania lui Traian Basescu

Procurorul sef al DNA a transmis procurorului general al Romaniei o cerere de sesizare a Camerei Deputatilor pentru un nou aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, deputat in Parlamentul Romaniei. Cererea este facuta in dosarul in care este cercetata Ioana Biasescu, fata cea mare a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Adrian Severin cere audierea lui Traian Basescu si a lui George Maior in dosarul sau de coruptie

Adrian Severin a solicitat, ieri, instantei supreme, audierea fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu si a fostului sef al SRI George Maior, in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta.

Traian Basescu, atac la fostii colegi din PDL: N-as putea spune ca ma prapadesc de dorul lor

Traian Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca ii este dor de electoratul PDL, partid de desfiintarea caruia ii face vinovati chiar pe liderii sai. imi este dor! Pe 17.

Traian Basescu, scos din minti de stenogramele din dosarul Udrea

Traian Basescu pare sa se teama de stenogramele care pot aparea din dosarul Udrea si vorbeste de adevarata miza in dosarul fostei sale protejate. Trimiterea dosarului cu Elena Udrea la Camera.

De la blonde, la brunete: Traian Basescu are o noua protejata

Elena Udrea si fostul presedinte, Traian Basescu au alcatuit unul dintre cele mai fidele si longevive cupluri din punct de vedere politic de pe scena autohtona. Din 2004 si pana in prezent, timp de 12.

Politica romaneasca si istoria ei ne-a invatat ca nu exista prietenii in politica. Banciu: Pe Robertel Turcescu si Traian Basescu ii paste esecul la alegeri si apoi potopul (VIDEO)

Radu Banciu nu crede in parteneriatul dintre Traian Basescu si Robert turcescu. Jurnalistul a declarat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu ca, dupa esecul de la.

Traian Basescu, ATAC DUR la sefa DNA: Statuia Afroditei Kovesi este una FALSA pentru ca a fost parte a jocului politic tot timpul. Este foarte UMBLATA printre oamenii politici

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca Laura Codruta Kovesi este foarte umblata printre politicieni. Acest umblat, in limbaj.

Traian Basescu, despre cererea DNA de urmarire penala fata de Udrea: La Kovesi functioneaza rautatea feminina

Traian Basescu a comentat, miercuri, laRomaniaTV, cererea sefei DNA de incepere a urmaririi penale fata de Elena Udrea pentru doua infractiuni de instigare la luare de mita privind.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )