Libnet.ro
UNICEF

20:15

Pensii speciale si pentru baronii locali

România Liberă România Liberă,
Pensii speciale si pentru baronii locali

Primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii de consilii judetene vor beneficia de pensii speciale, daca Parlamentul va vota un proiect de lege in acest sens. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV Cadoul Parlamentului pentru baronii locali: pensii speciale

Mai multi deputati din toate partidele politice au semnat o propunere legislativa care prevede acordarea de pensii speciale pentru presedintii de Consilii Judetene, primari si viceprimari. Acestia ar primi indemnizatii care se adauga pensiei normale si care pornesc de la 400 de lei pentru primarii de comune si pot ajunge la peste 5. 000 de lei pentru un sef de Consiliu Judetean.

Iata pe ce cheltuie Romania banii imprumutati: pe salarii si pensii de lux pentru demnitari

Democratia romaneasca ramane originala. Masurile anti-criza propuse de clasa politica sunt socante prin transparenta lor transpartinica: dupa pensiile de lux ale parlamentarilor se maresc salariile inaltilor demnitari si urmeaza pensii speciale pentru alesii locali. Politicienii si-au rezolvat problema si s-au pus la adapost. Dupa ei, potopul. Adica romanii sa faca bine sa achite. Doar de aceea imprumuta Romania bani din afara tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )