Libnet.ro
UNICEF

19:31

Pensiile vor creste cu cinci procente de la 1 ianuarie 2015, iar salariul minim pe economie va ajunge la 900 de lei

Adevărul Adevărul,
Pensiile vor creste cu cinci procente de la 1 ianuarie 2015, iar salariul minim pe economie va ajunge la 900 de lei

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anuntat ca pensiile vor fi majorate cu cinci procente incepand cu ianuarie 2015, precizand ca ministerele Finantelor si Muncii lucreaza acum la o masura prin care ar putea fi majorate si pensiile mici, tot de anul viitor. continuă pe Adevărul

Pensiile vor creste cu cinci procente de la 1 ianuarie 2015

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anuntat ca pensiile vor fi majorate cu cinci procente incepand cu ianuarie 2015, precizand ca ministerele Finantelor si Muncii lucreaza acum la o masura prin care ar putea fi majorate si pensiile mici, tot de anul viitor.

Rovana Plumb spune ca de la 1 ianuarie PENSIILE VOR CRESTE cu 5%

Toate pensiile vor fi majorate cu 5% de la 1 ianuarie, a anuntat ministrul Muncii. De asemenea, se ia in calcul si o majorare suplimentara a pensiilor mici, tot de la anul, a declarat Rovana Plumb. Vom continua cu.

Plumb. De la 1 ianuarie 2015 pensiile vor fi indexate cu 5%

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, joi, ca pensiile vor fi indexate cu cinci procente, in raport cu rata inflatiei, de la 1 ianuarie 2015. Plumb a mai anuntat ca in prezent se lucreaza la o masura prin care ar putea fi majorate si pensiile mici, tot de anul viitor, potrivit Mediafax.

Rovana Plumb: De la 1 ianuarie 2015 pensiile vor fi indexate cu 5%, conform legii

Pensiile vor fi indexate cu cinci procente, in raport cu rata inflatiei, de la 1 ianuarie 2015, a anuntat, joi, ministrul Muncii, Rovana Plumb. Aceasta a precizat ca ministerele Finantelor si Muncii lucreaza la.

Rovana Plumb: Pensiile vor fi indexate cu 5% de la 1 ianuarie 2015

Pensiile vor fi indexate cu 5% in raport cu rata inflatiei, masura care va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2015, a anuntat, joi, la Cluj, ministrul Muncii, Rovana Plumb, precizand ca ministerele Finantelor si Muncii lucreaza acum la o masura prin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )