Libnet.ro
UNICEF

01:05

PENTRU ADUNAREA DIN 28 APRILIE Doua propuneri de dividende, la SIF Transilvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ADUNAREA DIN 28 APRILIE Doua propuneri de dividende, la SIF Transilvania

Atragerea raspunderii lui Constantin Fratila, Crinel Andanut si Marius Moldovan, pe ordinea de zi a AGA * De asemenea, actionarilor li se va supune la vot atragerea raspunderii lui Mihai Fercala, Stefan Szabo si Dumitru Carapiti SIF Transilvania SIF3) a completat ordinea de zi a adunarii din data de 28 aprilie cu punctele solicitate de un grup de actionari, intre care o noua propunere de dividend sau atragerea raspunderii directorului Mihai Fercala si a presedintelui Stefan Szabo, informeaza societatea printr-un raport remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU ADUNAREA DIN 28 APRILIE Doua propuneri de dividende, la SIF Transilvania

Atragerea raspunderii lui Constantin Fratila, Crinel Andanut si Marius Moldovan, pe ordinea de zi a AGA * De asemenea, actionarilor li se va supune la vot atragerea raspunderii lui Mihai Fercala, Stefan Szabo si Dumitru Carapiti.

PENTRU ADUNAREA DIN 27 APRILIE SIF Moldova propune un dividend cu randament de 4,6%

Actionarilor li se va mai supune la vot corelarea actului constitutiv al SIF-ului cu Legea FIA, ce da posibilitatea eliminarii pragului de detinere * Societatea doreste rascumpararea a cel mult 20,8 milioane de actiuni proprii, echivalentul a 2,07% din SIF Actionarii SIF Moldova SIF2) au fost convocati, la data de 27 aprilie, pentru adunarea de bilant, cu propunerea distribuirii, din profitul anului trecut, a unui dividend de 0,06 lei, si oferirea posibilitatii subscrierii in cadrul unei oferte publice de cumparare, se arata in raportul SIF-ului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU ADUNAREA DIN 27 APRILIE SIF Banat-Crisana propune doua variante de repartizare a profitului anului trecut

Dividend cu randament brut de 2,1% sau derularea unui program de rascumparare pentru 2,9% din actiunile SIF1 * Actionarilor li se va mai supune la vot ca 880. 000 de titluri SIF Banat-Crisana sa fie distribuite gratuit catre conducerea societatii .

Electromagnetica vrea sa aloce 60% din profitul anului trecut, ca dividende

Conducerea Electromagnetica ELMA) a convocat actionarii, pentru data de 28 aprilie, cu propunerea ca 60% din profitul anului trecut, de 4,49 milioane de lei, sa mearga catre dividende, reiese din raportul companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Transgaz vrea sa aloce 52% din profitul anului trecut, ca dividende

Randament brut de 6,7% Actionarii Transgaz TGN) au fost convocati pentru adunarea de bilant, la data de 27 aprilie, cu propunerea ca din profitul anului trecut, de 348,26 milioane de lei, circa 52%, respectiv 182,14 milioane de lei, sa mearga catre dividende, se arata in raportul transportatorului de gaze naturale remis la inceputul acestei saptamani Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Anunt extrem de important de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, pentru toti utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. Sa nu cadeti in plasa fake-news-urilor! in spatiul public au aparut informatii false, potrivit carora valabilitatea rovinietelor se prelungeste automat in perioada starii de urgenta. CNAIR ii informeaza pe toti utilizatorii drumurilor .

Donatie de 1 milion de dolari de la Kylie Jenner pentru spitalele din Los Angeles

Miliardara Kylie Jenner se alatura celebritatilor care au facut donatii importante in lupta contra pandemiei COVID-19. Vedeta a donat 1 milion de dolari spitalelor din Los Angeles.

Auchan, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania: cati bani vor primi acestia

Auchan ar pregati, in aceasta perioada, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania, chiar in plina pandemie de coronavirus. Auchan e unul dintre cele mai mai lanturi de magazine.

Nuclearelectrica vrea sa aloce 92% din profitului anului trecut, ca dividende

Randament brut de 14% Conducerea Nuclearelectrica SNN) a convocat actionarii pentru data de 27 aprilie, la adunarea de bilant, cu propunerea ca din profitul anului trecut, de aproape 541 milioane de lei, circa 92% sa mearga catre actionari, reiese din comunicatul companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Diamond Princess paraseste portul Yokohama din Japonia, dupa doua luni de carantina. Pe aceeasi nava de croaziera era raportat si primul roman infectat cu noul coronavirus

Diamond Princess, nava de croaziera lovita de noul coronavirus pe care a fost raportat si primul roman infectat de pe glob, paraseste portul Yokohama din Japonia, dupa aproape doua luni de carantina,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )