Libnet.ro
UNICEF

21:45

PENTRU INFIINTAREA UNUI MUZEU: Investitii de milioane euro, in judetul Hunedoara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU INFIINTAREA UNUI MUZEU: Investitii de milioane euro, in judetul Hunedoara

Agentia pentru Dezvoltare Regionala ADR) Vest si Primaria Municipiului Orastie, in parteneriat cu Consiliul Judetean Hunedoara, au semnat contractul de finantare pentru Realizarea Muzeului Civilizatiei Dacice, cu reabilitarea si modernizarea strazilor de acces, in Municipiul Orastie, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

INVESTITIE DE 300 MILIOANE EURO: Complexul Cosmopolis se extinde cu inca 7.000 de locuinte

Complexul rezidential Cosmopolis se extinde cu inca 7. 000 de locuinte noi, investitie de 300 milioane euro, proiect in care este inclusa si o scoala pe care o va dona statului, a declarat pentru News. ro Ahmet Buyukhanli, directorul general al complexului.

PENTRU 2019: EvoMAG estimeaza vanzari de 25 milioane euro

Magazinul online evoMAG estimeaza vanzari de 25 milioane euro in acest an, in crestere cu 20% fata de cele de anul trecut, a declarat pentru News. ro Mihai Patrascu, directorul general al magazinului online evoMAG, care apreciaza ca anul acesta ritmul de crestere al comertului online in general va accelera.

IN PRIMELE DOUA LUNI ALE ANULUI: Tara noastra a importat tractoare de 102 milioane euro

Tara noastra a importat, in primele doua luni ale acestui an, tractoare in valoare de 102,04 milioane euro, o suma similara celei din perioada ianuarie-februarie 2018 102,07 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 856 milioane euro in mai, la 32,83 miliarde euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 31 mai, de 32,834 miliarde euro, cu 856 milioane euro mai mici decat in 30 aprilie.

IN LUNA MAI, Rezervele valutare ale BNR au scazut cu 856 milioane euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 31 mai, de 32,834 miliarde euro, cu 856 milioane euro mai mici decat in 30 aprilie.

PENTRU PROCURAREA DE TROLEIBUZE NOI: BERD imprumuta 3,7 milioane euro municipiului Balti

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) ajuta municipiul Balti sa procure troleibuze noi si acorda 3,7 milioane de euro pentru extinderea si modernizarea transportului urban, conform unui comunicat al institutiei.

MedLife intentioneaza sa aloce 20 milioane euro pentru continuarea programului de achizitii in tara si strainatate

Consiliul de Administratie MedLife isi propune majorarea limitei de credit cu 15 milioane de euro. Potrivit reprezentantilor companiei, la aceasta majorare se vor adauga alte lichiditati proprii ale companiei, pana la valoarea totala de 20 milioane de euro, obiectivul principal al acestei actiuni fiind dezvoltarea programului de achizitii si extinderea nationala si internationala.

PENTRU MODERNIZAREA RAFINARIEI PETROBRAZI, OMV Petrom a investit 46 milioane euro, incepand din 2017

OMV Petrom a investit aproximativ 46 de milioane de euro, incepand din anul 2017, pentru modernizarea instalatiei de cocsare la rafinaria Petrobrazi, a anuntat, ieri, compania printr-un comunicat publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Media Fact Book: Piata de publicitate creste mai incet, din cauza evolutiilor din economie / 485 milioane de euro in reclame, estimare pentru 2019

Cheltuielile de publicitate din Rominia au atins 454 milioane de euro in 2018, cu 10% mai mult fata de anul anterior, potrivit celor mai noi estimari ale agentiei de media Initiative. Raportul anual Media Fact Book, dat miercuri publicitatii de aceasta agentie, estimeaza o crestere de 7% pentru 2019, pana la 485 milioane de euro. Agentia subliniaza ca evolutiile negative din economie se reflecta in cresterea mai lenta a pietei de media.

PENTRU REDUCEREA IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI: OMV Petrom a investit 46 milioane euro in rafinaria Petrobrazi

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom a anuntat, astazi, ca va continua lucrarile de modernizare la rafinaria Petrobrazi, iar compania a investit aproximativ 46 milioane de euro, incepand din 2017, pentru modernizarea instalatiei de cocsare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )