Libnet.ro
UNICEF

18:45

Pentru locuitorii din Micro 19 si Micro 20 incepe calvarul dusurilor reci

Adevărul Adevărul,
Pentru locuitorii din Micro 19 si Micro 20 incepe calvarul dusurilor reci

De maine si pana pe 12 iulie, zece puncte termice vor intra in revizie. Masura se incadreaza in graficul anual de reparatii pus la dispozitia Primariei de SC Electrocentrale. continuă pe Adevărul

Presedintele Basescu: Responsabilitatea juridica pentru puciul din 2012 va trebui asumata pentru ca Romania inca plateste costuri uriase

Cineva trebuie sa-si asume responsabilitatea juridica pentru puciul din 2012, a declarat, joi, presedintele Traian Basescu. Responsabilitatea politica nu a fost asumata, dar probabil cineva va trebuie.

Buzau: Primarul unei comune, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Primarul suspendat al comunei Cernatesti, din judetul Buzau, Valerica Sercaianu, a fost trimit in judecata pentru ucidere din culpa in forma agravanta si se afla in arestul IPJ Buzau. in aceeasi.

Basescu: Cineva va trebui sa-si asume responsabilitatea juridica pentru puciul din 2012.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Digi 24, ca va trebui ca cineva sa-si asume responsabilitatea juridica pentru puciul din 2012, informeaza Mediafax. El a mentionat ca ar fi corect ca cineva sa plateasca in fata instantei pentru deciziile politice si legile date cu acea ocazie Responsabilitatea politica nu a fost asumata, dar probabil cineva va trebuie sa isi asume responsabilitatea juridica, pentru ca si acum Romania plateste costuri uriase pentru lovitura de stat din .

Perle la BAC: N-am model, ca nu citesc, imi aleg pentru sesiunea din toamna

Elevii care au sustinut, luni, proba la limba si literatura de la examenul de bacalaureat 2013 au oferit si in acest an perle memorabile la subiectul in care li se cerea sa argumenteze importanta alegerii unui model in viata. Nu am un model, pentru ca nu prea citesc. Dar, daca dati acelasi subiect, o sa-mi aleg, pentru sesiunea de toamna, a scris un elev la un subiect ce valora o treime din nota finala a probei de limba romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )