Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Basescu: Responsabilitatea juridica pentru puciul din 2012 va trebui asumata pentru ca Romania inca plateste costuri uriase

B1 B1,
Presedintele Basescu: Responsabilitatea juridica pentru puciul din 2012 va trebui asumata pentru ca Romania inca plateste costuri uriase

Cineva trebuie sa-si asume responsabilitatea juridica pentru puciul din 2012, a declarat, joi, presedintele Traian Basescu. Responsabilitatea politica nu a fost asumata, dar probabil cineva va trebuie. continuă pe B1

Basescu: Cineva va trebui sa-si asume responsabilitatea juridica pentru puciul din 2012.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Digi 24, ca va trebui ca cineva sa-si asume responsabilitatea juridica pentru puciul din 2012, informeaza Mediafax. El a mentionat ca ar fi corect ca cineva sa plateasca in fata instantei pentru deciziile politice si legile date cu acea ocazie Responsabilitatea politica nu a fost asumata, dar probabil cineva va trebuie sa isi asume responsabilitatea juridica, pentru ca si acum Romania plateste costuri uriase pentru lovitura de stat din .

Ponta: Basescu a vorbit pentru tutarii de la Miscarea Populara.

Presedintele Basescu a vorbit pentru tutarii de la Miscarea Populara atunci cand s-a referit la gasa de politicieni care isi face o Constitutie, a afirmat liderul USL, premierul Ponta, potrivit Mediafax. adaugand ca nu este insa deranjat de cuvinte ale presedintelui cat timp nu intervine in activitatea Guvernului. De unde iesea presedintele cand a facut declaratia asta ? Cred ca a vorbit pentru oamenii de acolo. Cat timp presedintele vorbeste si nu face nimic sa impiedice activitatea .

Monica Macovei: Ponta minte despre cvorumul la referendumul din 2012 ca sa mascheze suspiciunile grave de frauda

Victor Ponta continua sa minta si din scaunul de premier, la sedinta de guvern, atunci cand spune ca cvorumul de 50% plus 1 a fost indeplinit la referendumul din 2012. Nu a fost cvorum la referendumul din 2012, pentru ca si romanii cu domiciliul in strainatate au drept de vot, iar acestia nu sunt inclusi in recensamantul INS, afirma europarlamentarul PDL Monica Macovei intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Buzau: Primarul unei comune, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Primarul suspendat al comunei Cernatesti, din judetul Buzau, Valerica Sercaianu, a fost trimit in judecata pentru ucidere din culpa in forma agravanta si se afla in arestul IPJ Buzau. in aceeasi.

Kosovo a introdus vize pentru cetatenii din 87 de tari, pentru prima data dupa ce si-a proclamat independenta fata de Serbia

Kosovo a introdus vize pentru cetatenii din 87 de tari, printre care China si Rusia, pentru prima data dupa ce acest teritoriu si-a proclamat, in 2008, independenta fata de Serbia. Tocmai am eliberat.

Kosovo a introdus vize pentru cetatenii din 87 de tari

Kosovo a introdus vize pentru cetatenii din 87 de tari, printre care China si Rusia, pentru prima data dupa ce acest teritoriu si-a proclamat, in 2008, independenta fata de Serbia, a anuntat luni un demnitar.

Kosovo a introdus vize pentru cetatenii din 87 de tari.

Kosovo a introdus vize pentru cetatenii din 87 de tari, printre care China si Rusia, pentru prima data dupa ce acest teritoriu si-a proclamat, in 2008, independenta fata de Serbia, a anuntat luni un demnitar kosovar, citat de AFP, potrivit Agerpres. Tocmai am eliberat prima viza a Republicii Kosovo unui cetatean din Ghana, a scris seful diplomatiei de la Pristina, Enver Hoxhaj, pe contul sau de Twitter. Hoxhaj a eliberat personal prima viza in consulatul Kosovo la Istanbul si a tinut sa .

Presedintele Basescu a promulgat modificarea Statutului alesilor

Presedintele Traian Basescu a promulgat joi Legea pentru modificarea Statutului deputatilor si senatorilor, in contextul in care Parlamentul a adoptat in plen proiectul de modificare a statutului alesilor, in acord cu decizia Curtii Constitutionale CCR).

Presedintele Basescu a promulgat modificarea Statutului parlamentarilor.

Presedintele Traian Basescu a promulgat, joi, Legea pentru modificarea si completarea Legii 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat al Presedintiei, seful statului a semnat, joi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor. Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor a adoptat, luni, in sesiune extraordinara, proiectul de modificare a .

Presedintele Basescu l-a decorat post-mortem pe Radu Vasile.

Presedintele Traian Basescu l-a decorat post-mortem pe fostul premier Radu Vasile, care a incetat din viata in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 71 de ani. Pentru contributia remarcabila la edificarea si consolidarea statului de drept, pentru intreaga activitate pusa in slujba promovarii intereselor Romaniei, pentru competenta si abnegatia dovedite in actul guvernarii, domnul presedinte Traian Basescu a conferit post-mortem Ordinul National Steaua Romaniei - in grad .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )