Libnet.ro
UNICEF

05:15

PENTRU TRANSFERUL RAPID DE BANI DE PE MOBIL INTRE CARDURI BANCARE CEC Bank a lansat serviciul Card2Card

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU TRANSFERUL RAPID DE BANI DE PE MOBIL INTRE CARDURI BANCARE CEC Bank a lansat serviciul Card2Card

CEC Bank a lansat serviciul Card2Card pentru transferul rapid de bani de pe mobil intre carduri bancare, dezvoltat pe platformele organizatiilor de carduri, anunta un comunicat trans and 172;mis de banca. Acesta arata ca serviciul poate fi accesat prin aplicatia dedicata Card2Card Transfer, sub forma unui portofel digital, disponibila atat pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cat si pentru telefoanele cu iOS. continuă pe Ziarul Bursa

CEC Bank lanseaza un serviciu pentru transferuri de bani de pe mobil

Banca de stat CEC Bank a anuntat, luni, ca lanseaza serviciul Card2Card pentru transferul rapid de bani de pe mobil intre carduri bancare, dezvoltat pe platformele organizatiilor de carduri, transmite News. ro.

CEC Bank lanseaza serviciul de transfer de bani de pe mobil

CEC Bank, banca romaneasca cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea din Romania, lanseaza serviciul Card2Card pentru transferul rapid de bani de pe mobil intre carduri bancare, dezvoltat pe platformele organizatiilor de carduri.

Romanii, codasii Europei la carduri bancare. Oamenii de la sate nu au bancomate - VIDEO

Suntem codasii Europei la capitolul cardurilor bancare si doar bulgarii stau la fel de rau ca noi la acest capitol. Potrivit statisticilor, Romania este o tara in care tranzactiile cu bani cash sunt inca la putere, iar principalul motiv este acela ca oamenii de la sate nu au bancomate. Multi dintre ei sunt varstnici si inca mai primesc salariul sau pensia direct in mana.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )