Libnet.ro
UNICEF

05:30

Prejudiciu de 1,1 milioane de lei la Consiliul Judetean Ialomita. Curtea de Conturi a Romaniei a sesizat procurorii DNA

Adevărul Adevărul,
Prejudiciu de 1,1 milioane de lei la Consiliul Judetean Ialomita. Curtea de Conturi a Romaniei a sesizat procurorii DNA

Un raport al Curtii de Conturi a Romaniei scoate la iveala o serie de nereguli petrecute la Consiliul Judetean Ialomita. Este vorba despre concesionarea ilegala a unor terenuri, creandu-se astfel un prejudiciu de 1,1 milioane de lei. Procurorii DNA au fost sesizati de auditori sa faca verificari. continuă pe Adevărul

RMN-ul de peste 2,5 milioane de lei de la Spitalul Judetean a fost pus in functiune

Aparatul de imagistica prin rezonanta magnetica - IRM cunoscut si sub denumire de RMN rezonanta magnetica nucleara) achizitionat la inceputul acestui an pentru Spitalul Judetean de Urgenta Zalau a fost pus in functiune.

Cu dosar la DNA, deputatul PNL Alin Popoviciu este in fruntea listei pentru Consiliul Judetean Timis: Daca aveam o problema de integritate, nu candidam

PNL Timis a finalizat in cursul acestei saptamani lista cu candidatii pentru Consiliul Judetean Timis, deputatul Alin Popoviciu fiind pe primul loc, cu sanse mari si la sefia CJ Timis. Popoviciu este, insa, cercetat intr-un dosar DNA, motiv pentru care candidatura sa va fi analizata de Comisia de Integritate a PNL.

Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier are bugetate venituri de 55 milioane lei

Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier are programate pentru 2016 venituri totale in suma de 55,5 milioane lei si cheltuieli similare, cheltuielile de personal fiind stabilite la 27,48 milioane ei, conform bugetului publicat in Monitorul Oficial.

APIA le plateste fermierilor ajutoare pentru motorina de 100 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a inceput sa plateasca ieri, catre fermieri, subventii pentru acciza la motorina, ajutorul de stat in acest sens insumand 100 de milioane de lei pentru o cantitate totala de 56,3 mii de tone de motorina utilizata in agricultura in trimestrul patru din 2015, potrivit unui comunicat al APIA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )