Libnet.ro
UNICEF

20:00

Perchezitii si impuscaturi, la Bruxelles

Antena3 Antena3,
Perchezitii si impuscaturi, la Bruxelles

Mai multe perchezitii ale Politiei si structurilor antiteroriste au loc, joi seara, intr-un cartier din Bruxelles. De asemenea, pe strazile de acolo se aud impuscaturi. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Primarul Bruxelles-ului: Printre ranitii de la metrou sunt persoane de mai multe nationalitati

Printre ranitii atentatului care a avut loc in statia de metrou Maelbeek sunt persoane de mai multe nationalitati, a anuntat, marti, primarul capitalei belgiene Bruxelles.

Teroare la Bruxelles. Hackerii de la Anonymous avertizeaza ca teroristii ISIS au planuit atacuri in mai multe orase din lume

Dupa atentatele de marti dimineata, de la Bruxelles, hackerii de la Anonymous au anuntat ca teroristii ISIS au planuit atacuri in mai multe orase din lume.

GALERIE FOTO VIDEO Imagini dramatice din Bruxelles dupa ce aeroportul si metroul au fost zguduite de mai multe explozii

Aeroportul Zaventem si metroul din Bruxelles au fost zguduite marti dimineata de mai multe explozii, iar primele informatii indica zeci de morti si raniti. Pe Twitetr si pe retelele sociale au inceput sa circule imagini si clipuri video cu momentele dramatice din timpul si dupa producerea evenimentelor.

Explozii la Bruxelles. Anonymous avertizeaza: ISIS a pregatit mai multe atacuri. LISTA locurilor vizate

Hackerii de la Anonymous anunta ca teroristii ISIS au planuit atacuri in mai multe orase din lume. Lista cu locurile vizate de islamisti, potrivit Anonymous: - Evenimentele de la Paris - Wrestling.

Un adolescent mort intr-un accident rutier, suspect de mai multe furturi comise intr-o comuna din Suceava

Iulian Olari, de 17 ani si Rafael B. , de 16 ani, ambii din comuna suceveana Volovat, sunt suspectati de politisti ca ar fi comis mai multe furturi pe raza localitatii de domiciliu. Primul adolescent a murit in urma cu o luna de zile intr-un accident rutier, pe care tot el l-a produs, dupa ce s-a urcat fara permis la volanul unei masini.

Sebastian Ghita a venit la DNA Ploiesti. Mai multe persoane vor fi audiate in dosarul Papici

Seputatul Sebastian Ghita s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti, acesta urmand a fi audiat in dosarul redeschis recent de iCCJ in care sunt vizate mai multe persoane cu functii importante in Prahova.

UPDATE Sebastian Ghita, suspect in dosarul Papici. Mai multe persoane vor fi audiate la DNA Ploiesti

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti, unde a fost audiat intr-un dosar redeschis in februarie de iCCJ in care sunt vizate mai multe persoane cu functii importante in Prahova. Sebastian Ghita are calitatea de suspect.

Coreea de Nord loveste din nou! A lansat mai multe rachete in apele sale teritoriale

Coreea de Nord a lansat luni mai multe rachete cu raza scurta de actiune in apele sale teritoriale din est, a anuntat armata sud-coreeana, citata de Reuters si Yonhap.

Ce cauta cele mai multe romance atunci cand isi cumpara un PC

Democratizarea tehnologiei este la cel mai bun nivel, iar acum poti alege ce doresti pentru PC-ul tau. Intel a derulat un studiu pentru a vedea ce aleg femeile.

VIDEO Trei femei de etnie roma au furat in 3 minute mai multe produse dintr-un magazin. Surpriza: au fost filmate de camerele video

Trei minute. De atat au avut nevoie de trei femei de etnie roma pentru a fura mai mule produse dintr-un magazine aflat in cartierul Brazda lui Novac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )