Libnet.ro
UNICEF

07:00

Perchezitii intr-un dosar de coruptie in Valcea, Olt si Gorj, inclusiv la Spitalul din Dragasani

B1 B1,
Perchezitii intr-un dosar de coruptie in Valcea, Olt si Gorj, inclusiv la Spitalul din Dragasani

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea fac, marti, 17 perchezitii in judetele Valcea, Olt si Gorj, intr-un dosar de coruptie si fals comise in perioada 2014-2015, in care sunt vizati medici,. continuă pe B1

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de 3 milioane de euro. Biroul unor executori judecatoresti, vizat de perchezitii

Politistii fac perchezitii, luni dimineata, in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, la persoane si firme suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro, fiind vizate zece societati, precum.

Video Perchezitii la spitale din Valcea, Gorj si Olt intr-un dosar de coruptie

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si a unor infractiuni de fals, comise in perioada 2014-2015. Mascatii au descins marti la sediul mai multor unitati spitalicesti, printre care si Spitalul Municipal Dragasani.

PiCCJ: Perchezitii domiciliare si la sediul unor institutii publice din Valcea, Olt si Gorj

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea fac astazi perchezitii domiciliare in 17 locatii situate pe raza judetelor Valcea, Olt si Gorj, din care 5 la sediul unor institutii publice.

Perchezitii in Suceava si Botosani, intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA efectueaza, marti, mai multe perchezitii in Suceava si Botosani, intr-un dosar vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie si contrabanda, comise in perioada 2013-2015, informeaza un comunicat al institutiei.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 3 milioane de euro. Sunt vizati si executori judecatoresti

Politistii fac perchezitii, luni dimineata, in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, la persoane si firme suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro, fiind vizate zece societati, precum si Biroul Executorilor Judecatoresti Dorina si Lucian Gont, potrivit unor surse judiciare.

PiCCJ: Perchezitii domiciliare si la sediul unor institutii publice din Valcea, Olt si Gorj

ACTUALIZARE 15:12 Ar fi vizat Spitalul Municipal din Dragasani Conform unor surse judiciare citate de presa, una dintre descinderi se desfasoara la Spitalul Municipal din Dragasani Valcea), perchezitii avand loc si la cabinetele unor medici de familie.

Executorul judecatoresc Dorina Gont a fost retinuta, intr-un dosar de evaziune fiscala

Executorul judecatoresc Dorina Gont a fost retinuta, fiind cercetata intr-un dosar de evaziune fiscala, in urma perchezitiilor desfasurate luni la mai multe aderse din Bucuresti, Ilfov si Ialomita,.

Cutitarul din parcarea Coresi mai este cercetat intr-un dosar pentru agresiune si distrugere

Cutitarul din parcarea de la Coresimai este cercetat intr-un alt dosar, inregistrat in30. 2014, alaturi deGenes Valentin.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )