Libnet.ro
UNICEF

14:00

Perchezitii la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani

Miercuri dimineata, politistii din Constanta efectueaza 11 perchezitii, pe raza judetelui Constanta, la locuintele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani. continuă pe Adevărul

Perchezitii pentru evaziune fiscala si spalare de bani, prin derularea achizitiilor de utilaje

In aceasta dimineata, politistii din Constanta efectueaza 11 perchezitii, pe raza judetului, la locuintele a trei persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani.

Perchezitii de amploare in Constanta la trei persoane suspectate de evaziune fiscala: Prejudiciul este estimat la 5 milioane de euro (VIDEO)

Mai multe perchezitii de amploare au loc miercuri in Constanta la trei persoane banuite de infractiuni economice, mai exact, evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Persoanele in cauza sunt banuite ca ar fi.

ANAF: 4.245 de persoane au depus, pana miercuri, cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor. Asta ar insemna aproximativ 235 lei de castigator

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a transmis joi ca 4. 245 de persoane au depus, pana miercuri la ora 10 dimineata, cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale, la sediile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )