Libnet.ro
UNICEF

05:30

Perchezitii pentru evaziune fiscala si spalare de bani, prin derularea achizitiilor de utilaje

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii pentru evaziune fiscala si spalare de bani, prin derularea achizitiilor de utilaje

In aceasta dimineata, politistii din Constanta efectueaza 11 perchezitii, pe raza judetului, la locuintele a trei persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani. continuă pe Ziarul Bursa

Mostenitoarea imperiului Nina Ricci a fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, in scandalul HSBC

Mostenitoarea imperiului de moda si parfumerie Nina Ricci, a fost condamnata in Franta pentru evaziune fiscala, relateaza Reuters. Arlette Ricci, nepoata Ninei Ricci, a fost condamnata la trei ani de.

Mosternitoarea imperiului Nina Ricci, condamnata in Franta la inchisoare pentru evaziune fiscala

Un tribunal parizian a decis luni ca mostenitoarea imperiului de moda si parfumerie Nina Ricci este vinovata de frauda fiscala intr-un proces rasunator declansat de dezvaluirea unei liste a celor care au folosit serviciile filialei elvetiene a HSBC Bank.

Mostenitoarea casei de moda Nina Ricci, condamnta la trei ani de inchisoare pentru evaziune fiscala

Mostenitoarea casei de moda si parfumerie Nina Ricci a fost condamnata la trei ani de inchisoare si la plata unor amenzi in valoare de 1 milion de euro pentru frauda fiscala, intr-un caz deschis in urma dezvaluirilor din luna februarie legate de filiala elvetiana a bancii britanice HSBC.

Perchezitii la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani

Miercuri dimineata, politistii din Constanta efectueaza 11 perchezitii, pe raza judetelui Constanta, la locuintele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani.

Perchezitii de amploare in Constanta la trei persoane suspectate de evaziune fiscala: Prejudiciul este estimat la 5 milioane de euro (VIDEO)

Mai multe perchezitii de amploare au loc miercuri in Constanta la trei persoane banuite de infractiuni economice, mai exact, evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Persoanele in cauza sunt banuite ca ar fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )