Libnet.ro
UNICEF

22:01

Perchezitii la Spitalul din Cluj. Surse: Sotia senatorului Alexandru Cordos, vizata de ancheta

Antena3 Antena3,
Perchezitii la Spitalul din Cluj. Surse: Sotia senatorului Alexandru Cordos, vizata de ancheta

Update 12. 43- Managerul Spitalului Clinic Judetean Cluj, Petru Susca, a confirmat, joi, ca la institutia pe care o conduce au loc perchezitii, precizand ca acestea sunt la Serviciul de Resurse Umane. continuă pe Antena3

Perchezitii la Spitalul Judetean Cluj. Vizata, sotia senatorului PSD Alexandru Cordos

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de trafic de influenta, pentru ca opt persoane sa obtina locuri de munca la institutii publice, informeaza Mediafax.

Perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar de trafic de influenta: Este vizata sotia senatorului Alexandru Cordos

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, precum si la mai multe adrese din judet, potrivit unor surse citate de B1 TV. Printre persoanele vizate se numara sotia senatorului PSD Alexandru.

DNA: Perchezitii la Spitalul Judetean Cluj

Procurorii DNA fac, astazi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intre cei vizati fiind sotia unui senator, dosarul vizand infractiuni de coruptie comise de mai multe persoane, potrivit reprezentantilor institutiei.

Perchezitii DNA la Spitalul Judetean Cluj. Senatorul PSD Alexandru Cordos si sotia lui, anchetati pentru trafic de influenta

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de trafic de influenta, pentru ca opt persoane sa obtina locuri de munca la institutii publice.

DNA incepe urmarirea penala a senatorului Alexandru Cordos, a Mihaielei Cordos si a fiicei lor. Sotia parlamentarului ar fi cerut mita pentru a obtine posturi in institutii publice din Cluj

DNA a demarat urmarirea penala Senatorului Alexandru Cordos si a sotiei sale pentru trafic de influenta si a fiicei acestora pentru complicitate la trafic de influenta informeaza un comunicat de presa al Directiei.

Ancheta la Spitalul din Curtea de Arges, dupa moartea unui copil

Directia de Sanatate Publica DSP) Arges s-a autosesizat si a deschis o ancheta, iar Colegiul Medicilor va face, deasemenea, verificari in cazul copilului de opt ani, diagnosticat cu enterocolita, care a murit la spitalul din Curtea deArges, la o zi de la internare, relateaza Mediafax.

Ponta, despre tragedia de la spitalul din Curtea de Arges: Persoanele care gresesc sa-ti asume responsabilitatea

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la tragedia de la spitalul din Curtea de Arges, ca este important sa fie asigurate conditii de munca, dar si ca persoanele care gresesc sa isi asume responsibilitatea, informeaza Mediafax.

Spitalul din Curtea de Arges, amendat cu 10.000 lei, pentru moartea unui copil

Spitalul din Curtea de Arges a fost amendat cu 10. 000 de lei pentru management de caz defectuos, in cazul copilului de sapte ani care a murit in unitatea medicala la o zi de la internare, informeaza Mediafax.

Perchezitii intr-un dosar de coruptie in Valcea, Olt si Gorj, inclusiv la Spitalul din Dragasani

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea fac, marti, 17 perchezitii in judetele Valcea, Olt si Gorj, intr-un dosar de coruptie si fals comise in perioada 2014-2015, in care sunt vizati medici,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )