Libnet.ro
UNICEF

14:15

Performax cel mai bun produs pentru sportivi si barbati virili

Antena3 Antena3,
Performax cel mai bun produs pentru sportivi si barbati virili

Performax, asa cum ii spune si numele, este un produs pentru cresterea performantelor organismului si a performantelor sexuale. continuă pe Antena3

Regizorul filmului Colectiv refuza o distinctie din partea presedintelui: Este cel mai cinic moment pentru a decora, simbolic si gol de sens, cultura Romaniei

Alexander Nanau, regizorul filmului Colectiv, propunerea Romaniei la Premiile Oscar 2021, refuza Medalia Meritul Cultural din partea presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca este cel mai cinic moment pentru a decora, simbolic si gol de sens, cultura Romaniei. El afirma ca statul roman nu ar trebui sa foloseasca Ziua Culturii pentru ceremonii si decorari simbolice, ci pentru anuntarea si implementarea unor solutii concrete de salvare a sectorului cultural.

VIDEO Cel mai bun telefon, transformat intr-un dragon, piesa cu piesa: ce a patit Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 este cel mai rapid smartphone al momentului si singurul dotat cu noul Snapdragon 888 de la Qualcomm. Asta nu inseamna insa ca nu poate fi demontat ca un puzzle. intr-unul dintre.

Scaunul care e, in acelasi timp, cel mai bun birou si cel mai futurist spatiu de relaxare

Compania Razer a prezentat la editia virtuala a CES 2021 un nou concept de scaun de gaming de ultima generatie. Project Brooklyn e ceva cu adevarat impresionant pentru un pasionat de jocuri pe.

Cel Mai Bun Parfum Arabesc 2020

Parfumurile arabesti incanta prin aromele fascinante. Condimentele, rasinile, acordurile lemnoase exotice, ierburile sau chiar uleiurile esentiale de animalice, precum ambra sau moscul, sunt unele dintre materiile prime pe care parfumeria arabeasca le-a folosit in mod traditional pentru a crea parfumuri incantatoare.

IPS Teodosie, despre vaccinare: Nu putem interzice, nici nu putem promova Cel mai mult sa stiti ca vindeca tot rugaciunea, mai mult decat vaccinul

La o zi dupa ce spunea ca are ganduri pozitive despre vaccinarea impotriva COVID-19, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, afirma ca Biserica nu poate interzice, dar nici nu poate promova vaccinarea si ca el nu se va vaccina deocamdata pentru ca are alergie. Cel mai mult sa stiti ca vindeca tot rugaciunea, mai mult decat vaccinul, a sustinut marti IPS Teodosie.

Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. Ce a patit artistul

Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. intamplarea nu ii face tocmai cinste vedetei. Ce a patit artistul, citese in articolul de mai jos. Speak a povestit cel mai penibil moment din viata lui. Putini ar fi avut puterea sa recunoasca asta Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata .

Coronavirus China: Cel mai mare bilant zilnic din ultimele 10 luni si primul deces de dupa luna mai

China a raportat cel mai mare bilant zilnic de cazuri de Covid-19 din ultimele 10 luni, in conditiile in care numarul de infectii din provincia Heilongjiang nord-vest) s-a triplat, situatie care subliniaza pericolul pe care il prezinta epidemia in contextul in care urmeaza o sarbatoare nationala majora, in care calatoresc, de obicei, sute de milioane de oameni, transmite Reuters.

VALENTIN TATARU, ING BANK: Romania va iesi in evidenta anul acesta cu cel mai slab ritm de reducere a deficitului bugetar

Romania va iesi in evidenta, in 2021, cu cel mai slab ritm de reducere a deficitului bugetar din regiune, scrie Valentin Tataru, economist-sef la ING Bank Romania, intr-o nota de cercetare. Bugetul la care Guvernul inca lucreaza este construit pe un deficit bugetar de circa 7% din PIB, care vine dupa un deficit estimat de circa 9% din PIB in 2020. Tataru subliniaza drept cauza pentru deficitul bugetar inca mare din acest an natura mai degraba structurala a deficitelor tarii noastre.

PSD, acuzatii: Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii. Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie

PSD acuza, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, ca Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii.

Pochettino, cel mai bine platit antrenor din istoria lui PSG

Mauricio Pochettino este antrenorul cu cel mai mare salariu din istoria clubului Paris Saint-Germain, informeaza publicatia franceza LEquipe.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )