Libnet.ro
UNICEF

05:45

IN PERIOADA PASTELUI Peste 36 de mii de politisti, jandarmi si pompieri vor actiona zilnic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PERIOADA PASTELUI Peste 36 de mii de politisti, jandarmi si pompieri vor actiona zilnic

Peste 36. 000 de politisti, jandarmi, pompieri, politisti de frontiera si angajati de la alte structuri ale MAI, precum si politisti locali si militari din cadrul MApN actioneaza zilnic, in perioada 17-20 aprilie, sub coordonarea MAI, pentru a asigura respectarea ordonantelor militare, precum si pentru prevenirea si combaterea infractiunilor si asigurarea interventiilor in situatii de urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 36.000 de politisti si jandarmi asigura ordinea publica de Paste

Peste 36. 000 de politisti, jandarmi, pompieri, politisti de frontiera si angajati de la alte structuri ale MAI, precum si politisti locali si militari din cadrul MApN actioneaza zilnic, in perioada 17-20 aprilie, sub coordonarea MAI, pentru a asigura respectarea ordonantelor militare.

Pandemia Covid-19. Muntenegru, Serbia si Macedonia interzic accesul credincosilor la slujbe in perioada Pastelui ortodox

Autoritatile din Muntenegru, Serbia si Macedonia nu au ceddat insistentelor liderilor religiosi ortodocsi si au mentinut regulile de distantare sociala, interzicand accesul credincosilor la slujbe in perioada Pastelui ortodox.

Peste 36.000 de angajati ai MAI si 13 elicoptere vor fi la datorie in perioada sarbatorilor de Paste

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat ca peste 36. 000 de angajati vor fi la datorie in perioada Sarbatorilor, pentru a se asigura ca masurile sunt respectate. De asemenea, Inspectoratul General de Aviatie al MAI are pregatite pentru interventie 13 elicoptere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )