Libnet.ro
UNICEF

15:45

Pesta porcina africana, confirmata vineri ntr-o gospodarie din satul Negrasi, judetul Arges

Hotnews Hotnews,
 Pesta porcina africana, confirmata vineri ntr-o gospodarie din satul Negrasi, judetul Arges

Pesta porcina africana PPA) a fost confirmata la patru porci dintr-o gospodarie din satul Negrasi din judetul Arges, aceasta fiind plasata sub supraveghere oficiala, a anuntat, vineri seara, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Pesta porcina africana, confirmata intr-o gospodarie din judetul Dolj

Pesta porcina africana PPA) a fost confirmata astazi la un porc dintr-o gospodarie din satul Comanicea, comuna Secu, din judetul Dolj, aceasta fiind plasata sub supraveghere oficiala, a anuntat, marti, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Primul caz de pesta porcina africana din judetul Dolj, confirmat intr-o gospodarie din satul Comanicea

Primul caz de pesta porcina africana din judetul Dolj a fost confirmat, marti, intr-o gospodarie din satul Comanicea, zona fiind plasata sub supraveghere oficiala. S-a stabilit o zona de protectie pe o raza de trei kilometri si o zona de supraveghere, pe o raza de zece kilometri in jurul focarului.

Pesta porcina africana a ajuns in Arges. Au murit deja patru porci

Argesul se afla, oficial, pe lista judetelor unde a fost confirmata pesta porcina africana. in comuna Negrasi, unde au murit patru porci, testele au confirmat ca in toate cazurile a fost vorba de PPA.

Focarele de pesta porcina africana se extind in judetul Giurgiu. Situatia actualizata la inceputul lunii noiembrie

Numarul focarelor de pesta porcina africana a ajuns la 24, in judetul Giurgiu. Orice suspiciune de boala trebuie raportata, spun specialistii.

Un nou focar de pesta porcina, confirmat in Romania. Zeci de porci au fost sacrificati

Un focar de pesta porcina africana a fost confirmat in localitatea Silindru, judetul Bihor, fiind sacrificati 20 de porci dintr-o gospodarie afectata. Reprezentantii Directiei Sanitar Veterinara si.

Un nou focar de pesta porcina, in cartierul Slobozia Noua. Un barbat care vindea animale, amendat cu 2.400 de lei

Dupa o perioada de liniste, pesta porcina africana isi face din nou aparitia in judetul Ialomita. Directia Sanitar Veterinara a anuntat existenta unui nou focar in cartierul Slobozia Noua.

Pesta porcina africana se extinde n Romnia - peste o mie de focare n 276 de localitati din 17 judete

Pesta porcina africana se extinde in Romania, pana acum fiind confirmate 1. 062 de focare in 276 de localitati din 17 judete, si au fost sacrificati 356. 144 de porci afectati de boala, a anuntat, joi, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Alerta in Dolj: A fost descoperit primul caz de pesta porcina

Pesta porcina a aparut in judetul dolj, fiind confirmata la un animal dintr-o gospodarie din din satul Comanicea, comuna Secu, potrivit datelor Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Al.

Klaus Iohahnis, un nou ATAC la Guvernul PSD: Pesta porcina s-a extins agresiv. Este cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca, iar noi am fost NEPREGATITI

Pesta porcina s-a extins si in Dolj, fiind al 15-lea judet afectat de virus. Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, ca este cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca.

Ferme MARI de ovine, LICHIDATE in intregime din cauza unei boli cumplite

Scrapia, o boala care inseamna pentru ovine ce inseamna pesta porcina africana pentru porci, face ravagii in fermele din Romania. Desi autoritatile sanitare veterinare nu spun nimic, nu anunta oficial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )