Libnet.ro
UNICEF

16:31

Pesta porcina se extinde in continuare: Virusul, confirmat si in Arges

B1 B1,
Pesta porcina se extinde in continuare: Virusul, confirmat si in Arges

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat si in judetul Arges, anunta Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Gospodaria in cauza a fost plasata sub supraveghere. continuă pe B1

Primul caz de pesta porcina africana din judetul Dolj, confirmat intr-o gospodarie din satul Comanicea

Primul caz de pesta porcina africana din judetul Dolj a fost confirmat, marti, intr-o gospodarie din satul Comanicea, zona fiind plasata sub supraveghere oficiala. S-a stabilit o zona de protectie pe o raza de trei kilometri si o zona de supraveghere, pe o raza de zece kilometri in jurul focarului.

Pesta porcina se extinde in continuare. ANSVSA: Virusul a fost confirmat in al 15-lea judet din tara

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) anunta, marti, confirmarea virusului pestei porcine africane in cel de-al 15-lea judet - Dolj. in data de 30.

Pesta porcina africana a ajuns in Arges. Au murit deja patru porci

Argesul se afla, oficial, pe lista judetelor unde a fost confirmata pesta porcina africana. in comuna Negrasi, unde au murit patru porci, testele au confirmat ca in toate cazurile a fost vorba de PPA.

Un nou focar de pesta porcina, confirmat in Romania. Zeci de porci au fost sacrificati

Un focar de pesta porcina africana a fost confirmat in localitatea Silindru, judetul Bihor, fiind sacrificati 20 de porci dintr-o gospodarie afectata. Reprezentantii Directiei Sanitar Veterinara si.

Alerta in Dolj: A fost descoperit primul caz de pesta porcina

Pesta porcina a aparut in judetul dolj, fiind confirmata la un animal dintr-o gospodarie din din satul Comanicea, comuna Secu, potrivit datelor Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Al.

Focarele de pesta porcina africana se extind in judetul Giurgiu. Situatia actualizata la inceputul lunii noiembrie

Numarul focarelor de pesta porcina africana a ajuns la 24, in judetul Giurgiu. Orice suspiciune de boala trebuie raportata, spun specialistii.

Un nou focar de pesta porcina, in cartierul Slobozia Noua. Un barbat care vindea animale, amendat cu 2.400 de lei

Dupa o perioada de liniste, pesta porcina africana isi face din nou aparitia in judetul Ialomita. Directia Sanitar Veterinara a anuntat existenta unui nou focar in cartierul Slobozia Noua.

Klaus Iohahnis, un nou ATAC la Guvernul PSD: Pesta porcina s-a extins agresiv. Este cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca, iar noi am fost NEPREGATITI

Pesta porcina s-a extins si in Dolj, fiind al 15-lea judet afectat de virus. Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, ca este cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca.

Pesta porcina africana, confirmata intr-o gospodarie din judetul Dolj

Pesta porcina africana PPA) a fost confirmata astazi la un porc dintr-o gospodarie din satul Comanicea, comuna Secu, din judetul Dolj, aceasta fiind plasata sub supraveghere oficiala, a anuntat, marti, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )