Libnet.ro
UNICEF

09:00

Pesta porcina se extinde in Romania. Noi focare au fost descoperite. Detalii de ultima ora

B1 B1,
Pesta porcina se extinde in Romania. Noi focare au fost descoperite. Detalii de ultima ora

Un nou caz de pesta porcina africana PPA) a fost inregistrat, luni, la Homocea, judetwul Vrancea. Nu mai putin de 14 animale dintr-o exploatatie agricola au fost sacrificate, potrivit purtatorului de cuvant al. continuă pe B1

Suspiciune de pesta porcina intr-o gospodarie din Vrancea. 14 animale sacrificate

Un nou caz de pesta porcina africana PPA) a fost inregistrat, luni, la Homocea, 14 animale dintr-o exploatatie agricola fiind sacrificate, potrivit purtatorului de cuvant al Directiei Sanitar Veterinare si.

Zeci de cadavre transate au fost descoperite intr-o fantana

Un numar de 44 de cadavre au fost descoperite intr-o fantana de la marginea orasului Guadalajara, din statul mexican Jalisco, transmite BBC. Ramasitele, gasite transate, erau bagate in 119 saci negri.

Cum au fost descoperite ramasitele unui barbat disparut de 22 de ani cu ajutorul Google Maps

Ramasitele unui barbat care a disparut acum doua decenii, in Florida, au fost descoperite intr-o masina scufundata intr-un lac, vizibila pe Google Maps, scrie BBC News.

Efectele unui deceniu de nepasare si de incompetenta la Lacu Sarat. Ce nereguli grave au fost descoperite

Autoritatile s-au apucat urgent de treaba, in incercarea de a salva lacul de la secare. Cu acest prilej, s-a descoperit ca sistemul prin care apa a fost mentinuta la nivelul optim, in anii secetosi, era pur si simplu distrus de actiunile iresponsabile ale unor fermieri din zona.

Romanca ARESTATA pe aeroportul din Atena dupa ce i-au fost descoperite SUTE DE PASAPOARTE in bagaj

O femeie de cetatenie romana a fost arestata pe aeroportul international Eleftherios Venizelos din Atena, dupa ce in bagajul acesteia au fost gasite sute de pasapoarte, transmite Agerpres. Romanca este.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )