Libnet.ro
UNICEF

05:45

Peste 1,7 milioane de romani isi serbeaza onomastica marti, de Sfintii Constantin si Elena

Adevărul Adevărul,
Peste 1,7 milioane de romani isi serbeaza onomastica marti, de Sfintii Constantin si Elena

Peste 1,7 milioane de romani isi serbeaza onomastica marti, de Sarbatoarea Sfintilor Mari imparati Constantin si Elena, dintre care peste un milion sunt femei, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI). continuă pe Adevărul

Peste 1,7 milioane de romani isi serbeaza onomastica marti, de Sfintii Constantin si Elena

Peste 1,7 milioane de romani isi serbeaza onomastica marti, de Sarbatoarea Sfintilor Mari imparati Constantin si Elena, dintre care peste un milion sunt femei, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI). Mai precis, cu ocazia sarbatorii Sfintilor Constantin si Elena sunt aniversati 1. 974 de romani, dintre care 635. 068 sunt barbati, iar 1. 906 sunt femei.

Sfintii Constantin si Elena. Peste 1,7 milioane de romani isi serbeaza onomastica marti.

Peste 1,7 milioane de romani isi serbeaza onomastica marti, de Sarbatoarea Sfintilor Mari Imparati Constantin si Elena, dintre care peste un milion sunt femei, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI), potrivit Mediafax. Potrivit sursei citate, cu ocazia sarbatorii Sfintilor Constantin si Elena sunt aniversati 1. 974 de romani, dintre care 635. 068 sunt barbati, iar 1. 906 sunt femei. Conform statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din .

Premiu de peste 7,4 milioane euro, la Loto 6/49. Vezi numerele castigatoare

Premiul de peste 32,2 milioane de lei peste 7,4 milioane de euro) la categoria I a jocului Loto 6/49 nu a fost castigat nici duminica, inregistrandu-se un report de 33. 791, potrivit Loteriei Romane. Numerele.

ONU: Peste 1,5 milioane sirieni au devenit refugiati de la inceperea conflictului

De la inceputul conflictului din Siria, peste 1,5 milioane de cetateni au fugit din tara, devenind refugiati, se arata intr-un bilant al Natiunilor Unite, citat de AFP. Numarul sirienilor care au.

Romaqua a investit peste 200 de milioane de lei in ultimii cinci ani in fabrica de bere de la Sebes

Producatorul de apa minerala Romaqua Group a investit in ultimii cinci ani peste 200 de milioane de lei in fabrica de bere pe care o detine la Sebes, unde produce 60. 000 de litri pe ora, a anuntat joi compania, transmite Mediafax .

Posta Romana va plati peste 6,63 milioane euro (fara TVA) pe o perioada de 3 ani pentru achizitia in leasing financiar a 607 autovehicule noi si second hand

Posta Romana va plati din fonduri proprii pe perioada de 3 ani suma de 6,63 milioane euro fara TVA) pentru achizitia in leasing financiar a 607 autovehicule, noi si/sau second hand, precum si servicii de asigurare CASCO, pentru acestea. Aceasta dupa ce, in urma unei licitatii deschise, Posta a atribuit pe 10 mai 2013 acest contract catre o asociere formata din Posche Leasing Romania IFN SA lider de asociatie), Porsche Romania SRL, MHS TruckBus SRL si Porsche Broker de Asigurari SRL, potrivit unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Peste 1,5 milioane de sirieni au fugit din tara de la inceperea conflictului

Mai mult de 1,5 milioane de sirieni au devenit refugiati de la inceperea conflictului, arata un bilant al Natiunilor Unite, citat de AFP. Din totalul celor au fugit din tara, aproximativ 473. 000 de refugiati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )