Libnet.ro
UNICEF

10:30

Peste 1,5 milioane de sirieni au fugit din tara de la inceperea conflictului

Antena3 Antena3,
Peste 1,5 milioane de sirieni au fugit din tara de la inceperea conflictului

Mai mult de 1,5 milioane de sirieni au devenit refugiati de la inceperea conflictului, arata un bilant al Natiunilor Unite, citat de AFP. Din totalul celor au fugit din tara, aproximativ 473. 000 de refugiati. continuă pe Antena3

ONU: Peste 1,5 milioane sirieni au devenit refugiati de la inceperea conflictului

De la inceputul conflictului din Siria, peste 1,5 milioane de cetateni au fugit din tara, devenind refugiati, se arata intr-un bilant al Natiunilor Unite, citat de AFP. Numarul sirienilor care au.

Director executiv din Primaria Capitalei, retinut de DNA pentru evaziune fiscala de peste 2,26 milioane de euro

Procurorii DNA Galati au au dispus retinerea pentru 24 de ore Mirelei Ercuta, director executiv al Directiei Relatii Publice si Informare din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, administrator al unor societati comerciale din Braila la data faptelor, acuzata pentru evaziune fiscala in forma continuata. Potrivit DNA, directorul din PMB, impreuna cu sotul sau, in perioada 2007-2008, in calitate de administratori la trei firme de comert cu cereale s-au sustras de la a platit statului peste 2,26 milioane de euro impozit pe profit.

Alin Trasculescu, in fata magistratilor. Fostul deputat PDL afla astazi daca poate sa plece din tara

Procurorii DNA nu vor sa-l lase pe fostul deputat PDL Alin Trasculescu sa plece din tara. Astazi, magistratii de la Tribunalul Bucuresti trebuie sa se pronunte cu privire la interdictia de parasire a.

Romaqua a investit peste 200 de milioane de lei in ultimii cinci ani in fabrica de bere de la Sebes

Producatorul de apa minerala Romaqua Group a investit in ultimii cinci ani peste 200 de milioane de lei in fabrica de bere pe care o detine la Sebes, unde produce 60. 000 de litri pe ora, a anuntat joi compania, transmite Mediafax .

Orange: In doi ani am ajuns la peste 70 de milioane de apeluri HD

Orange Romania, cel mai mare operator telecom de piata locala, a inregistrat peste 70 de milioane de apeluri cu sunet de inalta definite HD Voice) de la lansarea acestei tehnologii in mai 2011, a anuntat compania intr-un comunicat de presa.

Posta Romana va plati peste 6,63 milioane euro (fara TVA) pe o perioada de 3 ani pentru achizitia in leasing financiar a 607 autovehicule noi si second hand

Posta Romana va plati din fonduri proprii pe perioada de 3 ani suma de 6,63 milioane euro fara TVA) pentru achizitia in leasing financiar a 607 autovehicule, noi si/sau second hand, precum si servicii de asigurare CASCO, pentru acestea. Aceasta dupa ce, in urma unei licitatii deschise, Posta a atribuit pe 10 mai 2013 acest contract catre o asociere formata din Posche Leasing Romania IFN SA lider de asociatie), Porsche Romania SRL, MHS TruckBus SRL si Porsche Broker de Asigurari SRL, potrivit unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Cantacuzino primeste zece milioane de lei din fondul de rezerva la dispozitia Guvernului

Institutul National Cantacuzino va primi zece milioane de lei din fondul de rezerva la dispozitia Guvernului si va coordona serviciul de interes economic general pentru prevenirea imbolnavirii in masa a populatiei generate de epidemii si pandemii, conform HotNews. ro.

Sistemul bolnav primeste lovitura de gratie. Ministrul Muncii: Am demarat un control la toate directiile din tara

Sistemul bolnav, care pune pe drumuri in fiecare an oamenii cu handicap permanent, pentru a fi evualuati de Comisia de Asistenta Sociala din Prahova, ar trebui sa primeasca astazi lovitura de gratie. Ministrul.

Cei mai buni sportivi cu dizabilitati din tara se intrec la Constanta.

In perioada 26 30 mai 2013 va avea loc la Constanta cea de-a treia editie a Trofeului Litoral si a XX-a editie a Jocurilor Nationale a persoanelor cu dizabilitati. Amploarea acestui eveniment este data de faptul ca la ambele competitii sportive s-au inscris 12 delegatii sportive din 11 judete ale tarii, precum si o echipa de baschet in scaun rulant din Bulgaria, Club Disabil Varna, astfel evenimentul capatand reprezentativitate internationala. Deschiderea va avea loc in data de 27 mai .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )