Libnet.ro
UNICEF

11:15

Peste 100 de detinuti romani invata, in Delta Dunarii, sa devina constructori de case sau olari, pe bani norvegieni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 100 de detinuti romani invata, in Delta Dunarii, sa devina constructori de case sau olari, pe bani norvegieni

Peste 100 de detinuti, unii dintre ei analafabeti, iau parte la un program, sustinut din fonduri norvegiene, prin care participa la cursuri si invata meserii traditionale uitate, cu scopul de a-si usura reintegrarea in societate, dupa liberare. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu 28 de morti si 60 de raniti. Fostul premier Victor Ponta, in zona atentatului. Peste 100 de romani, blocati in aeroport

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, unde au avut loc doua explozii, informeaza Ministerul Turc de Interne. Atacul ar fi fost produs de doi atentatori sinucigasi.

Perchezitii DNA la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au efectuat, marti, o perchezitie la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD) din Tulcea, intr-un dosar cu fonduri europene, potrivit guvernatorului Deltei, Grigore Baboianu.

REVISTA PRESEI. Populatia din Delta Dunarii, in scadere

Ziarele scriu, luni, despre scaderea populatiei in Delta Dunarii, dar si despre reactiile privind iesirea Marii Britanii din UE.

REPORTAJ A fost odata in Delta Dunarii. Enigmaticul paradis care atrage turistii, dar isi pierde localnicii

Romania are una dintre cele mai importante delte din lume, dar invata greu sa foloseasca corect potentialul enorm al zonei. Coltul de rai din sud-estul tarii trece printr-o perioada a schimbarilor, in care sperantele oamenilor stau in turismul modern care ia avant.

Peste 100.000 de copii au fost inscrisi la gradinita in prima etapa

Peste 95 la suta din 107. 140 de cereri depuse de catre parinti pentru a-si inscrie copiii la gradinita au fost acceptate, potrivit Ministerului Eduatiei, in prima etapa a inscrierilor. Un numar 4. 753 de solicitari nesolutionate trebuie redepuse in a doua etapa, programata intre 27 iunie si 29 iulie.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )