Libnet.ro
UNICEF

15:01

Peste 100 de studenti care au stat la coada la sectia din Complexul Regie nu au mai votat

B1 B1,
Peste 100 de studenti care au stat la coada la sectia din Complexul Regie nu au mai votat

Peste 100 de studenti care au asteptat la coada, la sectia 1205 din Complexul Regie din Capitala, nu au mai putut vota la alegerile prezidentiale pana la inchiderea urnelor. Unii dintre ei asteptau la coada. continuă pe B1

Cercetatorii au descoperit peste 100 de gene asociate cu autismul

Peste 100 de gene asociate cu autismul au fost identificate in cadrul unui studiu de amploare coordonat de oamenii de stiinta de la Carnegie Mellon University din orasul american Pittsburgh, informeaza Mediafax.

Peste 100 de 0i ucise de lupi in doua comune din Alba. Animalele salbatice ataca in haita si provoaca pagube mari

Lupii fac ravagii printre turmele de oi din Alba. in ultima perioada, lupii au ucis peste 100 de oi in zonele Metes si Sasciori. Primarii si cetatenii acestora localitati au sesizat prefectul de Alba si au cerut sprijin. Reprezentantii prefecturii sustin case vor efectua vanatori in aceste zone, pentru combaterea pradatorilor, iar pagubitii pot solicita despagubiri.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ce asteptari au de la viitorul presedinte al Romaniei studentii din Timisoara care au stat la coada ca sa voteze

Aproximativ 700 de studenti din Timisoara au votat pana la ora 18. 30 la sectia de votare amenajata in Complexul Studentesc, la Liceul Ioan Vidu. Tinerii au declarat ca stau la coada sa voteze pentru. o schimbare.

VIDEO Cum si-au ales candidatul si ce asteptari au de la viitorul presedinte al Romaniei studentii care au stat la coada sa voteze

Aproximativ 700 de studenti din Timisoara au votat pana la ora 18. 30 la sectia de votare amenajata in Complexul Studentesc, la Liceul Ioan Vidu. Tinerii au declarat ca stau la coada sa voteze pentru. o schimbare.

Bucuresti: Alegatorii de la sectia din Gara de Nord nu au putut vota timp de trei ore

Zeci de alegatori din provincie, aflati duminica in Bucuresti, au asteptat peste trei ore la sectia de votare nr. 86, de langa Gara de Nord, pentru ca nu erau suficiente liste suplimentare, relateaza Mediafax.

Merkel vrea sa introduca o taxa de 130 euro pe an pentru strainii care circula pe autostrazile din Germania

Guvernul condus de Angela Merkel intentioneaza sa impuna o taxa de 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile din Germania, transmite Bloomberg. Faptul ca strainii vor plati pentru a.

Vesti proaste pentru strainii care circula pe autostrazile din Germania

Guvernul cancelarului german Angela Merkel intentioneaza sa introduca, din 2016, o taxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile din Germania, relateaza Mediafax.

Guvernul schimba avizul in negativ pentru legea care pedepseste dezvaluirea informatiilor din dosare penale

ACTUALIZARE 07:30 Guvernul sustine ca a avizat nefavorabil initiativa legislativa care pedepseste cu inchisoarea persoanele care dezvaluie informatii din dosarele penale, dupa ce inital comunicase un aviz favorabil.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )