Libnet.ro
UNICEF

20:00

Peste 10.000 de oameni au participat la mitingul din Capitala

Antena3 Antena3,
Peste 10.000 de oameni au participat la mitingul din Capitala

Update: Protestele din Bucuresti se apropie de final. La aceasta ora mai sunt doar cateva sute de manifestanti in fata Ministerului Justitiei, care scandeaza Tudorel, demisia! si. continuă pe Antena3

Protestele din Bucuresti s-au incheiat. Peste 10.000 de oameni au participat la mitingul din Capitala

Update: Protestele din Bucuresti se apropie de final. La aceasta ora mai sunt doar cateva sute de manifestanti in fata Ministerului Justitiei, care scandeaza Tudorel, demisia! si.

Peste 10.000 de oameni au iesit in Capitala. Ce politicieni s-au aflat la miting

Update: Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna, aflata in mijlocul protestatarilor, a tinut sa precizeze ca ceea ce a facut ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este o lasitate. Se separa.

CSM Bucuresti, victorie mare in Sala Dinamo din Capitala.

CSM Bucuresti a invins categoric formatia daneza NFH-Nykobing Falster Handboldklub, cu scorul de 39-26 18-12), intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, disputat in Sala Dinamo din Capitala, relateaza Agerpres.

RATB a infiintat o noua linie de autobuz - 362- care va face turul muzeelor din Capitala

RATB a infiintat o noua linie de autobuz - 362- care va face turul muzeelor din Capitala. Autobuzul 362 porneste din Piata Presei si merge pana in Parcul Carol, cuprinzand, tur - retur, 30 de muzee bucurestene. Pretul unui bilet este cel al unei calatorii normale - 1,3 lei. Copiii de pana la 6 ani au gratuitate.

O racheta lansata din Yemen a cazut langa aeroportul din capitala Arabiei Saudite

O racheta lansata de insurgenti din Yemen a cazut langa aeroportul din capitala Arabiei Saudite, potrivit Al Jazeera si BBC News. Informatiile nu pot fi confirmate din surse independente. Un purtator de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )