Libnet.ro
UNICEF

07:45

Peste 200 de invatatori au dat in judecata primariile pentru neplata orelor de sport

Adevărul Adevărul,
Peste 200 de invatatori au dat in judecata primariile pentru neplata orelor de sport

Peste 200 de cadre didactice din 42 de unitati de invatamant vasluiene au dat in judecata primariile si scolile unde isi desfasoara activitatea din cauza neplatii unor drepturi salariale privind efectuarea orelor de sport la clasele primare, anunta Mediafax. continuă pe Adevărul

Vaslui: Peste 200 de invatatori au dat in judecata primariile pentru neplata unor ...

Peste 200 de cadre didactice din 42 de unitati de invatamant vasluiene au dat in judecata primariile si scolile unde isi desfasoara activitatea din cauza neplatii unor drepturi salariale privind efectuarea orelor de sport la clasele primare, informeaza Mediafax. Un numar de 42 de unitati de invatamant din zona de sud a judetului Vaslui au fost actionate in instanta de peste 200 de invatatori care nu si-au primit drepturile salariale pentru orele de educatie fizica prestate la clasele de ciclul .

Adrian Nastase da in JUDECATA ISC pentru ca i-a STRICAT imaginea.

Fostul premier Adrian Nastase da in judecata Inspectoratul de Stat in Constructii ISC), transmite B1 TV. Nastase a decis sa dea in judecata ISC pentru ca i-a stricat imaginea si ca a platit prejudiciul cerut de ISC. Primul termen in acest caz a fost stabilit pentru data de 4 iunie, la o zi dupa termenul stabilit de instanta suprema pentru recursul DNA in dosarul Zambaccian. Judecatoria Sectorului 1 a admis, la 1 februarie, cererea Inspectoratului de Stat in Constructii ISC) de .

Peste 200 de elevi din Arad au luat nota unu la simularea bacalaureatului

In Arad rezultatele la simularea bacalaureatului au fost dezastruoase. Mai exact 94% dintre cei peste 250 de elevi liceu care au participat la simularea la matematica au luat o nota mai mica de 5.

Surse: Traian Basescu a dat aviz pozitiv pentru cei 6 candidati la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT

Presedintele Traian Basescu a dat, miercuri, aviz pozitiv pentru cei sase procurori nominalizati pentru functiile de conducere ale Parchetului General, DNA si DIICOT, potrivit unor surse citate de B1 TV. Seful.

Traian Basescu a dat aviz pozitiv pentru cei 6 candidati la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT

Presedintele Traian Basescu a datm, miercuri, aviz pozitiv pentru cei sase procurori nominalizati pentru functiile de conducere ale Parchetului General, DNA si DIICOT. Seful statului s-a intalnit cu acestia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )