Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 30% din scolile vasluiene nu au autorizatie sanitara de functionare

Adevărul Adevărul,
Peste 30% din scolile vasluiene nu au autorizatie sanitara de functionare

Cu zece zile inaintea deschiderii noului an scolar, in judetul Vaslui sunt unitati de invatamant care inca nu sunt pregatite sa isi primeasca elevii in cpnditii civilizate si asta pentru ca nu toti primarii din judet au reusit sa gaseasca in visteria localitatilor pe care le conduc sume de bani necesare lucrarilor de reparatii si igienizare a scolilor. Anuntul este facut chiar de autoritaiile vasluiene. continuă pe Adevărul

Bucuresti: 26 din cele 419 scoli nu au autorizatie sanitara de functionare

26 din cele 419 unitati de invatamant din Capitala nu au, pana in prezent, autorizatie sanitara de functionare, a aratat Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, conform Agerpres.

Peste 30 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia sunt implicati in dosarul Sova

Laurentiu Ciurel, managerul Complexului Energetic Oltenia, a declarat, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca peste 30 de angajati din cadrul unitatii sunt implicati in dosarul Sova, aflat la DNA.

Brasov: Gradina Zoologica se redeschide in septembrie, dupa patru ani de lucrari si investitii de peste 30 milioane lei

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a spus ca lucrarile de la Parcul Zoologic din cartierul Noua sunt pe ultima suta de metri, iar obiectivul va fi redeschis, cel mai probabil, in luna septembrie, relateaza publicatia Transilvania Express.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )