Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste 300 de persoane au murit in urma unui incendiu izbucnit la o fabrica din Pakistan

B1 B1,
Peste 300 de persoane au murit in urma unui incendiu izbucnit la o fabrica din Pakistan

Un incenidu puternic a avut loc miercuri seara la o fabrica de confectii din Pakistan, in urma caruia cel putin 300 de persoane si-au pierdut viata, anunta CNN. Pompierii au incercat sa tina sub contro. continuă pe B1

Incendiu la o fabrica din Pakistan, peste 300 de persoane au murit

Cel putin 300 de persoane au fost ucise intr-un incendiu care a cuprins o fabrica de confectii din orasul Karachi din Pakistan, conform comisarului Roshan Ali Shaikh, anunta CNN.

Trei persoane au murit intr-un incendiu izbucnit in apartamentul lor din Petrosani

Trei persoane, doua femei si un barbat, au murit, in aceasta noapte, in urma unui incendiu izbucnit in apartamentul lor din municipiul Petrosani, iar din primele verificari reiese ca focul ar fi fost provocat de una dintre victime, transmite Mediafax.

Paisprezece muncitori morti intr-un incendiu izbucnit la periferia Moscovei

Paisprezece muncitori au murit intr-un incendiu izbucnit in regiunea Moscova, anunta Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, citat de AFP. Din primele informatii, este vorba despre cetateni vietnamezi. Au.

Protestele continua la Combinatul Oltchim: Peste 300 de angajati cer demisia liderului sindical si o rezolvare de la Guvern

Protestele de la Combinatul Oltchim continua. Peste 300 de angajati s-au adunat din nou, luni, in curtea combinatului pentru a-si striga nemultumirile. De 2 luni nu si-au primit salariile si nici bonurile.

Vaslui: Peste 44 hectare de vegetatie uscata si jumatate de hectar de padure au ars ...

Peste 44 de hectare de vegetatie uscata, litiera si maracinis, precum si jumatate de hectar de liziera de salcami, au ars in urma unui incendiu de vegetatie care a izbucnit, luni seara, in comuna vasluiana Pungesti, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vaslui, incendiul a izbucnit in apropiere de localitatea Toporasti, in apropierea unei paduri a Directie Silvice, dupa ce persoane neidentificate au dat foc vegetatiei uscate. In urma .

Peste 44 de hectare de vegetatie uscata au ars in urma unui incendiu puternic

Peste 44 de hectare de vegetatie uscata, precum si jumatate de hectar de liziera de salcami, au ars in urma unui incendiu de vegetatie care a izbucnit, luni seara, in comuna vasluiana Pungesti.

O femeie a murit carbonizata intr-un incendiu izbucnit in sapte spatii comerciale din Mamaia

O femeie a murit, luni dimineata, intr-un incendiu care a izbucnit la un magazin alimentar din statiunea Mamaia. Focul, care a izbucnit in jurul orei 03:00, a cuprins alte sase magazine, patru din spatiile.

Tragedie in statiunea Mamaia: O femeie a murit intr-un incendiu care a curpins sapte magazine

O femeie a murit, luni dimineata, intr-un incendiu puternic izbucnit la un magazin alimentar din statiunea Mamaia si care s-a extins la alte sase magazine, patru dintre spatiile comerciale fiind distruse aproape.

Scandal cu sabii intre doua familii de romi, dupa petrecerea de la Costesti: patru persoane au fost injunghiate

Patru persoane care au participat sambata la Ziua Romilor de la Costesti, judetul Valcea, au ajuns la spital, duminica dimineata, cu multiple plagi injunghiate in urma unui scandal izbucnit intre doua fa.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )