Libnet.ro
UNICEF

21:15

Incendiu la o fabrica din Pakistan, peste 300 de persoane au murit

Hotnews Hotnews,
Incendiu la o fabrica din Pakistan, peste 300 de persoane au murit

Cel putin 300 de persoane au fost ucise intr-un incendiu care a cuprins o fabrica de confectii din orasul Karachi din Pakistan, conform comisarului Roshan Ali Shaikh, anunta CNN. continuă pe Hotnews

Peste 300 de persoane au murit in urma unui incendiu izbucnit la o fabrica din Pakistan

Un incenidu puternic a avut loc miercuri seara la o fabrica de confectii din Pakistan, in urma caruia cel putin 300 de persoane si-au pierdut viata, anunta CNN. Pompierii au incercat sa tina sub contro.

Incendiu devastator in Pakistan, soldat cu cel putin 289 de morti

S-a dezlantuit infernul intr-o fabrica din Pakistan. Cel putin 289 de oameni si-au pierdut viat dupa ce un incendiu violent a cuprins uzina in care lucrau cu totii in schimbul de noapte. Zeci de alti.

Protestele continua la Combinatul Oltchim: Peste 300 de angajati cer demisia liderului sindical si o rezolvare de la Guvern

Protestele de la Combinatul Oltchim continua. Peste 300 de angajati s-au adunat din nou, luni, in curtea combinatului pentru a-si striga nemultumirile. De 2 luni nu si-au primit salariile si nici bonurile.

Posibil atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul: Mai multe persoane au fost ranite. Una dintre ele ar fi murit

O explozie a avut loc, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite in urma incidentului si, potrivit BBC, care citeaza presa locala, una dintre victime si-ar fi pierdut.

Incendiu puternic la o uzina din Pakistan: Cel putin 289 de persoane au murit

Cel putin 289 de persoane au murit marti seara, in timp ce multi altii au fost raniti, intr-un incendiu puternic izbucnit la o uzina de textile din Karachi, o metropola din sudul Pakistanului, transmite BBC.

Atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite

Un kamikaze s-a detonat, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Potrivit AFP, mai multe persoane au fost ranite. Mai multe bucati din cladirea sectiei de politie din districtul Sultangazi din Istanbul au.

Un kamikaze s-a detonat in fata unui comisariat din Istanbul, mai multe persoane sunt ranite

Un kamikaze s-a detonat marti in fata unui comisariat de la periferia Istanbulului, ranind mai multe persoane, printre care si politisti, anunta televiziunea privata NTV, citata de AFP. Vom reveni cu amanunte.

80 de documentare selectionate din cele peste 1000 de filme inscrise la cea de-a 12 editie a AFF Sibiu 2012

80 de filme din 25 de tari in doar 7 zile, propune Astra Film Festival Sibiu intre 15 si 21 octombrie 2012. Organizatorii celui mai important eveniment din lumea filmului documentar din Europa Centrala si de Est au incheiat selectia filmelor care vor participa la cele patru sectiuni competitionale ale AFF: International, Ecocinematograf, Romania si Student Docs. Lista filmelor din selectia oficiala este disponibila aici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )