Libnet.ro
UNICEF

18:00

Peste 3.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ocupat Piata Lucian Blaga din Cluj

B1 B1,
Peste 3.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ocupat Piata Lucian Blaga din Cluj

Peste 3. 000 de protestatri fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ocupat, duminica seara, Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, blocand traficul in fata Casei de Cultura de Studentilor, relateaza Me. continuă pe B1

UPDATE: Peste 3.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ocupat Piata Lucian ...

UPDATE: Peste 3. 000 de persoane care protesteaza fata de proiectul de la Rosia Montana au ocupat, duminica seara, Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca si au blocat traficul in fata Casei de Cultura a Studentilor, o parte dintre protestatari asezandu-se pe sosea, transmite Mediafax. Protestatarii - al caror numar a ajuns la peste 3. 000 - s-au oprit, duminica seara, in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, dupa un mars prin cartierele Manasur si Plopilor, in timpul caruia au scandat Nu stati la .

UPDATE: Aproximativ 15.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ocupat ...

UPDATE: Aproximativ 15. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Bulevardul Ferdinand si se indreapta spre Universitate, dupa un mars de peste trei ore, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ UPDATE: Peste 10. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana se deplaseaza in mars pe Soseaua Pantelimon, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. Protestatarii, stransi la .

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2132 seconds )