Libnet.ro
UNICEF

08:00

Peste 350 de milioane de euro gestionati extrem de prost de Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Peste 350 de milioane de euro gestionati extrem de prost de Elena Udrea

Dupa ce miercuri seara Mihai Gadea a prezentat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei ce a facut Elena Udrea cu 5 TRILIOANE de lei vechi, mai exact 5 mii de miliarde de lei, in editia din aceasta seara realizatorul. continuă pe Antena3

Noi finantari in valoare de 30 milioane euro acordate Bancii Transilvania pentru sustinerea IMM-urilor

BERD acorda o finantare de 30 de milioane euro Bancii Transilvania, pentru a-i permite sa continue sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii pe plan local.

Finantele au atras 421 milioane euro de pe piata locala

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 421,5 milioane euro de pe piata locala, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni de stat in valuta, cu scadenta in iulie 2015, suma de aproape trei ori mai mare decat valoarea indicativa, la un randament mediu de 3,76% pe an.

Imagini impresionante cu pelerinajul de la Mecca. Peste doua milioane de musulmani s-au adunat in cea mai importanta zi a procesiunii

Peste doua milioane de musulmani se indreapta, la aceasta ora, spre o colina de langa Mecca, in cea mai importanta zi din marele pelerinaj al Islamului. Dupa ce si-au petrecut noaptea in corturi, in orasul.

Prejudiciu de peste sase milioane lei identificat de Garda Financiara Salaj

Comisarii Garzii Financiare Salaj au calculat un prejudiciu total de peste sase milioane de lei cauzat bugetului de stat prin intermediul unei societati comerciale din Zalau, care a efectuat achizitii de bunuri si servicii in perioada aprilie 2011 - martie 2012, fara a le declara in termenul prevazut de lege, reiese dintr-un comunicat remis reactiei.

Veniturile Orange au scazut cu 2,6% pana la 680 milioane euro in primele noua luni/Operatorul a castigat aproape 200.000 de clienti in trimestrul trei din acest an

Veniturile Orange au totalizat 680 de milioane de euro in primele noua luni din acest an, in scadere cu 2,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, datorita in totalitate impactului noilor tarife de interconectare, a anuntat joi operatorul de tlefonie mobila. In trimestrul trei al acestui an, incheiat in luna septembrie, compania avea 10. 000 de clienti n. a SIM-uri valabile), cu 197. 000 mai multi clienti decat in urma cu trei luni.

BMW investeste 200 milioane euro in Brazilia

Bayerische Motoren Werke AG BMW), cel mai mare producator mondial de autovehicule de lux, va investi 200 de milioane de euro 261 de milioane de dolari) intr-o fabrica in Brazilia, in vederea consolidarii vanzarilor pe aceasta piata, unde concureaza cu divizia Audi apartinand rivalului german Volkswagen AG.

Vanzarile IKEA au crescut cu 10,8%, la peste 400 milioane lei

Vanzarile magazinului de mobilier si decoratiuni IKEA din Bucuresti au crescut in perioada 1 septembrie 2011 - 31 august 2012, anul de catalog al companiei suedeze, cu 10,8%, la 400,99 milioane lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )