Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prejudiciu de peste sase milioane lei identificat de Garda Financiara Salaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prejudiciu de peste sase milioane lei identificat de Garda Financiara Salaj

Comisarii Garzii Financiare Salaj au calculat un prejudiciu total de peste sase milioane de lei cauzat bugetului de stat prin intermediul unei societati comerciale din Zalau, care a efectuat achizitii de bunuri si servicii in perioada aprilie 2011 - martie 2012, fara a le declara in termenul prevazut de lege, reiese dintr-un comunicat remis reactiei. continuă pe Ziarul Bursa

CONTROALE LA RESTAURANTE: Amenzi de peste UN MILION de lei de la Garda Financiara.

Garda Financiara a dat amenzi in valoare totala de aproximativ un milion de lei si a dispus suspendarea activitatii a 26 de firme de alimentatie publica, dupa o serie de controale la restaurante, pizzerii si fast-food-uri, informeaza Mediafax, citand un comunicat de presa. In total, Garda a dat 412 amenzi in valoare de 1. 300 lei, dupa controale la 487 de firme de alimentatie, intre 9 si 21 octombrie. La controale, au fost constatate incalcari ale regulilor financiar contabile si ale .

Garda Financiara Arad a confiscat aproape 73 tone de bitum

Garda Financiara Arad a confiscat 72,7 tone de bitum la o statie de asfalt din zona localitatii Pecica, judetul Arad, dupa ce comisarii au constatat, in urma verificarii documentelor de insotire a marfii, au constatat ca societatea comerciala beneficiara este data in consemn la frontiera, conform unui comunicat de presa.

Sase milioane de iranieni grav bolnavi sunt afectati de sanctiunile internationale - oficial iranian

Aproximativ sase milioane de pacienti cu boli grave sunt afectati de sanctiunile economice occidentale impuse Iranului din cauza programului sau nuclear, potrivit unui oficial iranian din sanatate, citat duminica de cotidianul guvernamental Iran Daily, transmite AFP.

Oficial iranian: Sanctiunile economice afecteaza sase milioane de pacienti grav bolnavi

Aproximativ sase milioane de pacienti atinsi de boli grave sunt afectati de sanctiunile economice occientale impuse Iranului din cauza programului sau nuclear controversat, a declarat un oficial din domeniul.

BVB: Rulaj de doar 9,4 milioane lei

Bursa de la Bucuresti a scazut usor ieri, cu 0,96%, pentru a doua sedinta consecutiv, intr-o piata in care majoritatea investitorilor au continuat sa adopte pozitii de asteptare, astfel ca lichiditatea abia a ajuns la 9,4 milioane lei.

Garda Financiara, control in cluburi: 65.000 lei amenzi si 250.000 lei confiscati

Sambata noapte 35 de comisari ai Garzii Financiare au intreprins o serie de controale in cluburile din Bucuresti in urma carora au confiscat 250. 000 de lei, au aplicat amenzi de 65. 000 de lei si au supendat activitatea a doua societati comerciale, conform unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1992 seconds )