Libnet.ro
UNICEF

10:46

Peste 350 de milioane de lei, alocate de Ministerul Afacerilor Interne pentru alegerile locale din 5 iunie

B1 B1,
Peste 350 de milioane de lei, alocate de Ministerul Afacerilor Interne pentru alegerile locale din 5 iunie

Ministerul Afacerilor Interne a alocat un buget de peste 350 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor locale din 5 inie, arata zf. ro, citandu-l pe ministrul Petre Toba. Am efectuat deja. continuă pe B1

Ministerul Afacerilor Interne: Cantitatea de material lemnos confiscat a crescut cu 45% in trimestrul I fata de intervalul similar din 2015

Cantitatea de material lemnos confiscat a crescut cu 45% in primul trimestru din acest an fata de intervalul similar din 2015, arata Ministerul Afacerilor Interne, intr-un comunicat dat publicitatii luni. Ministerul de Interne precizeza ca a intensificat actiunile desfasurate la nivel national si regional atat independent, cat si in sistem integrat, cu participarea tuturor institutiilor responsabile. Astfel, au fost organizate actiuni in comun cu personal din cadrul directiilor silvice, comisariatelor judetene de mediu, inspectoratelor teritoriale de munca si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Libra Internet Bank, profit net de peste 15 milioane lei in T1, cu 85% in crestere fata de anul trecut

Libra Internet Bank a inregistrat un profit net de 15,5 milioane lei 3,45 milioane euro) in primul trimestru din 2016, cu 85% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand profitul net obtinut a fost de 8,3 milioane lei.

BCR a facut un profit de peste 70 milioane de euro in primul trimestru

BCR, cea mai mare banca locala, a obtinut in primele 3 luni un profit net de 315. 1 milioane LEI 70,2 milioane EUR), dupa ce in 2015 raportase un profit net de 207 milioane de euro, iar in 2014 o pierdere de 2,7 miliarde de lei. La nivelul intregului sistem bancar, 2015 a insemnat revenirea pe propfit, dupa un 2014 dezastruos, in care pierderile au fost de circa un miliard de euro. E drept, in raportarile din acest an, primul trimestru a adus profit majoritatii bancilor care opereaza in Romania, insa e de vazut ce se va intampla dupa ce legea darii in plata va deveni operationala. In cazul BCR, rata creditelor neperformante a scazut la 19,5% comparativ cu 25,6% in martie 2015, datorita in principal vanzarii de portofolii de credite cu probleme. Reamintim ca in agust 2015, fostul CEO Tomas Spurny a parasit conducerea BCR, in locul sau venind romanul Sergiu Manea.

Marile retele de supermarketuri tara au datorii la stat, stabilite de Fisc, de peste 160 milioane de lei

Mai multe retele de supermarketuri din Romania au inregistrat datorii la stat sau la alte bugete calculate de ANAF in valoare de 161,4 milioane de lei, insa cele mai multe au contestat obligatiile fiscale restanta, arata datele publicate marti de catre.

Profit net de 73 milioane lei, pentru BRD

Grupul BRD a inregistrat un profit net de 73 milioane lei, in trimestrul I 2016 fata de 85 milioane lei in trimestrul I 2015), potrivit unui comunicat al bancii. Rezultatul operational brut si profitul net au fost influentate de inregistrarea in primul trimestru a intregii contributii anuale la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare si la Fondul de Rezolutie, arata reprezentantii institutiei. Piata romaneasca de creditare continua sa creasca, insa intr-un ritm moderat, sustinuta de cererea de credite imobiliare si de consum in RON din partea clientilor persoane fizice, in timp ce creditele brute pentru companii dau primele semne de revenire. Dinamica anuala a depozitelor este in continuare pozitiva pe ambele categorii de clienti, se arata in raportul BRD.

BCR a realizat un profit net de 315,1 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut, in primul trimestru, un profit net de 315,1 milioane lei 70,2 milioane lei), sustinut de performanta operationala si de imbunatatirea continua a calitatii portofoliului, potrivit unui comunicat al bancii.

BRD inregistreaza un profit net de 73 milioane lei in primul trimestru din 2016, in scadere cu 14% fata de anul trecut

BRD Societe Generale, a doua banca romaneasca dupa active, a raportat in primul trimestru din 2016 un profit net de 73 milioane lei 16,29 milioane euro), in scadere cu 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a obtinut un profit de 85.

UniCredit Bank recompenseaza actionarii cu dividende de 111 milioane lei, jumatate din profit

UniCredit Bank, a cincea banca la nivel local, va plati dividendele actionarilor pana la 30 iunie, cel tarziu, reprezentand jumatate din profitul net obtinut anul trecut, respectiv 111,03 milioane lei, restul sumei fiind reinvestita pentru intregirea.

UniCredit Bank recompenseaza actionarii cu dividende de 111 milioane lei, jumatate din profit, pana la 30 iunie

UniCredit Bank, a cincea banca la nivel local, va plati dividendele actionarilor pana la 30 iunie, cel tarziu, reprezentand jumatate din profitul net obtinut anul trecut, respectiv 111,03 milioane lei, restul sumei fiind reinvestita pentru intregirea capitalului bancii si continuarea dezvoltarii strategiei de afaceri.

Romania pierde peste 420 milioane euro - corectii financiare din cauza neregulilor din POSDRU

Romania a fost nevoita sa plateasca la Comisia Europeana peste 420 milioane euro reprezentand corectii financiare aplicate in urma unor nereguli in absorbtia fondurilor europene prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a declarat, joi, noul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, potrivit unui comunicat de presa emis de minister.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )