Libnet.ro
UNICEF

16:30

Peste 400 de locuri de munca pentru absolventi

Adevărul Adevărul,
Peste 400 de locuri de munca pentru absolventi

Cei 39 de angajatori care au participat, ieri, la Bursa Locurilor de Munca pentru absolventi din judetul Gorj au pus la dispozitia acestora 430 de locuri de munca. continuă pe Adevărul

Peste 19.000 de posturi, disponibile la Bursa locurilor de munca pentru absolventi.

Peste 19. 000 de posturi, dintre care 1. 793 pentru persoane cu studii superioare, vor fi oferite, vineri, la Bursa locurilor de munca pentru absolventi, care va avea loc, la nivel national, in 83 de agentii locale si puncte de lucru ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea fortei de Munca ANOFM), informeaza Mediafax. Potrivit Ministerului Muncii, pentru acest eveniment au fost contactati 24. 033 agenti economici, iar 1. 829 dintre ei au confirmat participarea si pun la dispozitia persoanelor .

Bursa locurilor de munca pentru absolventi va avea loc maine

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti va organiza maine, incepand cu ora 09:00, o noua editie a Bursei locurilor de munca pentru absolventi, se arata intr-un comunicat de presa.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi. Ce oferte au companiile.

Aproape 20. 000 de locuri de munca sunt puse la bataie de catre Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca pentru tinerii care si-au terminat studiile. Astazi are loc bursa locurilor de munca in peste 80 de orase din tara, informeaza digi24. ro. In judetul Timis, companiile prezente astazi la targul de joburi pentru absolventi ofera cateva sute de locuri de munca din zeci de domenii. Cele mai multe oferte sunt in domeniul fabricarii articolelor de imbracaminte, in constructii, comertul cu .

Protestele de la Oltchim continua: Peste 400 de angajati cer plata salariilor restante.

Peste 400 de angajati ai combinatului Oltchim din Ramnicu Valcea continua, joi, protestele pe platoul din fata pavilionului administrativ al societatii. Angajatii cer sa li se plateasca salariile restante si solicita fonduri pentru reluarea productiei, potrivit Mediafax. Vom ramane sa protestam pana cand se va relua productia. Asteptam banii pe august si septembrie, suntem disperati si vom intra si in greva foamei, a declarat un protestatar. La ora transmiterii acestei stiri, liderul .

Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi se desfasoara vineri, 28 septembrie, in Constanta si Medgidia

Si-au anuntat participarea la bursa peste 30 agenti economici, numarul total al locurilor de munca oferite fiind de 421, dintre care 27 locuri de munca sunt pentru persoane cu studii superioare.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi 54 de firme au oferit peste 280 de joburi

Absolventii unei forme de invatamant care nu si-au gasit inca un loc de munca, dar si alte categorii de persoane au avut sansa de a participa astazi la Bursa locurilor de munca pentruabsolventi, ce s-a desfasurat la Colegiul Tehnic Domnul Tudor din Drobeta Turnu Severin.

Un asistent social din Mehedinti a pretins mita un peste si 400 de euro pentru un certificat fals de producator

Un asistent social de la Primaria Gogosu, din judetul Mehedinti, i-a promis ajutorul unui barbat care avea nevoie de un certificat fals de producator agricol si a cerut drept rasplata un peste si suma de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )