Libnet.ro
UNICEF

18:45

Peste 7.000 de cadre medicale au murit din cauza Covid-19 la nivel mondial, potrivit Amnesty

Hotnews Hotnews,
 Peste 7.000 de cadre medicale au murit din cauza Covid-19 la nivel mondial, potrivit Amnesty

Cel putin 7. 000 de cadre medicale au murit din cauza Covid-19 in intreaga lume, Mexicul fiind cea mai afectata tara, potrivit unui raport al Amnesty International publicat joi, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Studiu: Cel putin 7.000 de cadre medicale au murit din cauza COVID-19 la nivel mondial

O noua analiza a Amnesty International a constatat ca cel putin 7. 000 de lucratori din domeniul sanatatii au murit in intreaga lume dupa ce au contractat COVID-19. Se confirma ca cel putin 1. 320 de.

Fostul vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, Catalin Serban, a murit din cauza infectiei COVID-19

Fostul vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, Catalin Serban, a murit, vineri, la Spitalul de Boli Infectioase. Acesta a fost intrenat in stare foarte grava la Terapie Intensiva, din cauza infectiei cu Covid-19.

Jean-Baptiste Mendy, fost campion mondial la box, a murit din cauza unui cancer de pancreas

Francezul Jean-Baptiste Mendy, fost campion mondial la box, la categoria usoara, a murit la 57 de ani, din cauza unui cancer de pancreas.

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

Milioane de oameni sunt in pericol. Ce se intampla acum cu planeta, din cauza incalzirii globale

Milioane de oameni sunt in pericol din cauza a ceea ce se intampla cu Planeta. Din pacate, incalzirea globala se resimte din ce in ce mai tare. Ce se va intampla acum si care sunt ultimele informatii oferite de specialisti? Scenariul negru devine realitate! Ce se intampla acum din cauza incalzirii globale? Ne apropiem cu .

Doar in Romania este posibil asa ceva. Un cal este batut pana ii da sangele de un carutas, dupa ce cade secerat la pamant din cauza greutatii. Video

Imagini de o cruzime rara au fost filmate in Valcea, acolo unde un barbat isi bate fara mila calul picat la pamant, din cauza epuizarii. Martore la aceste scene de groaza au fost doua femei care au intervenit in favoarea calului, dar fara rezultat. Cal batut cu bestialitate in plina strada Violenta impotriva animalelor pare .

Mihai Gadea, atac dur la Monica Anisie din cauza lui Selly! Cat de lipsit de inteligenta

Mihai Gadea o ataca pe Monica Anisie dupa ce aceasta a refuzat intalnirea cu Selly? Ce spune jurnalistul despre raspunsul negativ al ministrului Educatiei cu privire la solicitarea tanarului? Mihai Gadea, atac la adresa Monicai Anisie Mihai Gadea a comentat refuzul ministrului Educatiei. Cunoscutul prezentator nu a vazut deloc cu ochi buni faptul ca Monica .

Anuntul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti pentru persoanele care cer eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19

Directia de Sanatate Publica Bucuresti anunta ca incepand de joi nu se mai primesc documente in format fizic de la persoanele care se prezinta la sediul din strada Avrig pentru eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19.

Mircea Badea, atac dur la Dana Budeanu din cauza studiilor ei: O fi fost sa ude buretele

In ultima vreme, celebrul moderator Mircea Badea a inceput sa fie din ce in ce mai vocal cand vine vorba de personajele din showbiz-ul romanesc, in cadrul emisiunii sale de la Antena 3, in Gura Presei, uneori chiar pe buna dreptate. Mircea Badea, este cunoscut pentru replicile sale dure si transparente Daca despre actuala criza .

Romania a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din cauza Covid-19 din UE

Romania a inregistrat, miercuri, cea mai mare rata a deceselor din cauza Covid-19 din UE, raportat la 100. 000 de locuitori, potrivit unui raport al Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )