Libnet.ro
UNICEF

07:00

Romania a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din cauza Covid-19 din UE

Hotnews Hotnews,
 Romania a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din cauza Covid-19 din UE

Romania a inregistrat, miercuri, cea mai mare rata a deceselor din cauza Covid-19 din UE, raportat la 100. 000 de locuitori, potrivit unui raport al Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC). continuă pe Hotnews

Rafila, despre faptul ca Romania are cea mai mare rata a deceselor din UE: E un indicator al capacitatii sistemului de sanatate de a trata pacientii cu comorbiditati

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat ca Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de Covid-19 din Uniunea Europeana din cauza ca pacientii din tara noastra cu coronavirus in aceasta perioada sunt din categoria persoanelor cu comorbiditati si din cauza capacitatii sistemului de sanatate din tara.

Cum explica Alexandru Rafila faptul ca Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de COVID-19 din UE

Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de COVID-19 din Uniunea Europeana, de 3,1 la 100. 000 de locuitori, conform raportului Centrului European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC). Alexandru Rafila a explicat principalele cauze din spatele acestui nefast loc fruntas.

Romanii in cautare de joburi: Cea mai mare rata a somajului din ultimii 4 ani

Vara aceasta a doborat toate recordurile pe piata muncii, dupa ce, tot anul acesta, Romania a atins cea mai mare rata a somajului din ultimii patru ani. Astfel, cautarile de joburi au atins praguri record, in special in ultimele 3 luni, vara fiind, in mod traditional, una dintre cele mai linistite perioade ale anului, cand candidatii erau mai degraba preocupati de concedii decat de schimbari in viata profesionala.

CORONAVIRUS |Sibiu: Focare de infectie in comuna Slimnic. Localitatea are cea mai mare rata a incidentei

Comuna Slimnic din judetul Sibiu se confrunta cu focare de coronavirus de tip familial, in aceasta localitate inregistrandu-se cea mai mare rata a incidentei cumulate din judet. in acest context, Prefectura a.

Enel Green Power a pus in functiune cea mai mare centrala solara din Texas

Enel Green Power a pus in functiune a doua faza, de 245 MW, a centralei sale solare Roadrunner, din Upton County, Texas. Proiectul, a carui capacitate totala este de 497 MW, reprezinta cea mai mare centrala solara operationala din Texas si este cea mai mare centrala a companiei in Statele Unite, conform unui comunicat trimis redactiei.

VIDEO Cea mai mare captura de pastile de captagon si hasis din istoria DIICOT si a Politiei Romane. Peste doua tone de droguri, descoperite la Constanta

Ofiterii de Crima Organizata si procurorii DIICOT au reusit sa faca in Portul Constanta cea mai mare captura de hasis sidrogul jihadului. in totral, este vorba de peste 2,2 tone de stupefiante cu o valoare de piata de 60 de milioane de euro.

VIDEO Cea mai mare captura de hasis si de drogul jihadului din istoria DIICOT si a Politiei Romane. Unde erau ascunse drogurile in valoare de 60 de milioane de euro

Procurorii DIICOT si ofiterii politiei judiciare au descoperit, la finalul lui august, in portul Constanta 1,5 tone de hasis si 751 de kg de pastile de captagon, cunoscut ca drogul jihadului, aceasta fiind, potrivit oficialilor, cea mai mare captura din istoria celor doua institutii. Drogurile erau ascunse printre cutii de sapun.

Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, in timpul gripei spaniole. Ce invatam din istorie, de fapt, dupa cea mai mare pandemie

Cu mult inainte de pandemia de coronavirus, oficialii din domeniul sanatatii publice s-au ingrijorat de deschiderea scolilor in perioade de criza contagioasa si de modul de a ajunge la un echilibru corect intre bunastarea copiilor si de a proteja familiile de bolile care pun viata in pericol. Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, .

Gigi Becali a trait cea mai mare umilinta din viata. Totul a fost facut public

Gigi Becali a fost pus in fata unei situatii care l-a facut sa se simta umilit. Ce s-a intamplat cu cunoscutul afacerist? Totul s-a petrecut sub privirile atente ale tuturor. Gigi Becali, umilinta fara margini in public Gigi Becali a fost protagonistul unui episod la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Cunoscutul afacerist a fost .

Romania ignora cea mai importanta comorbiditate COVID-19. Ce se intampla in alte tari: creste riscul mortii

Un studiu recent a bagat spaima in medicii din toata lumea, avand cifre catalogate drept infioratoare, pe fondul pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, in Romania, aceasta realitate este complet ignorata. Boala pe care Romania se face ca nu o vede Premiera mondiala pentru Romania: suntem tara in care oamenii care sufera de o boala .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )