Libnet.ro
UNICEF

15:45

Studiu: Cel putin 7.000 de cadre medicale au murit din cauza COVID-19 la nivel mondial

B1 B1,
Studiu: Cel putin 7.000 de cadre medicale au murit din cauza COVID-19 la nivel mondial

O noua analiza a Amnesty International a constatat ca cel putin 7. 000 de lucratori din domeniul sanatatii au murit in intreaga lume dupa ce au contractat COVID-19. Se confirma ca cel putin 1. 320 de. continuă pe B1

Peste 7.000 de cadre medicale au murit din cauza Covid-19 la nivel mondial, potrivit Amnesty

Cel putin 7. 000 de cadre medicale au murit din cauza Covid-19 in intreaga lume, Mexicul fiind cea mai afectata tara, potrivit unui raport al Amnesty International publicat joi, relateaza AFP.

CONSILIUL FISCAL: Punctul de plecare al deficitului bugetar pentru 2021 - cel putin 7,5% din PIB

Abordarea discretionara a procentului de majorare a pensiilor reliefeaza un caracter ad-hoc al deciziilor de politica fiscala si o planificare bugetara deficitara, spune CF *CF: Deficitele initiale mari nu au permis BNR sa fie la fel de agresiva cu reducerea ratei de politica monetara cum s-a intamplat in alte economii invecinate Punctul de plecare al deficitului bugetar pentru anul 2021 ar fi de cel putin 7,5% din PIB, chiar admitand expirarea masurilor temporare de sprijin aprobate de Guvern si revenirea economiei prognozata de CNSP, adica o crestere economica de 4,9% pentru anul 2021, se arata in opinia Consiliul Fiscal CF) cu privire la cea de-a doua rectificare a bugetului general consolidat. Deficitul bugetar reprezinta cheltuielile statului care nu pot fi acoperite din veniturile la buget si deci sumele care trebuie imprumutate pentru a finanta respectivele cheltuieli.

Vremea rea loveste Italia: cel putin doi morti din cauza valului de intemperiii

Cel putin doua persoane au murit in Italia, iar altele trei sunt date disparute din cauza valului de intemperii care a cuprins mai ales nordul tarii.

Mastile de fata vor ramane obligatorii la Bruxelles cel putin pana la jumatatea lunii septembrie

Regiunea ar putea revizui politica, insa, numai dupa ce va evalua efectul intoarcerii oamenilor din .

Fostul vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, Catalin Serban, a murit din cauza infectiei COVID-19

Fostul vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, Catalin Serban, a murit, vineri, la Spitalul de Boli Infectioase. Acesta a fost intrenat in stare foarte grava la Terapie Intensiva, din cauza infectiei cu Covid-19.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )