Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste jumatate dintre manageri se asteapta la o crestere economica in anul 2021

România Liberă România Liberă,
Peste jumatate dintre manageri se asteapta la o crestere economica in anul 2021

61,1 la suta dintre managerii din Romania se asteapta la o crestere economica pe parcursul anului 20. continuă pe România Liberă

STUDIU Sase din zece manageri estimeaza ca Romania va inregistra crestere economica in 2021

Sase din zece manageri romani 61,1%) estimeaza ca Romania va inregistra crestere economica in 2021, in timp ce aproape trei sferturi 72%) se asteapta la o depreciere a leului in acelasi interval, releva rezultatele studiului increderea in economie si in conditiile de business, derulat de platforma Project-E, in colaborare cu Bucharest Business School.

IRSOP: Aproape jumatate dintre romani vor sa puna bani de-o parte anul acesta

Aproape jumatate dintre romani 46%) vor economisi bani anul acesta, fata de 33%, anul trecut, intrucat au asteptari pesimiste, arata un sondaj realizat de IRSOP.

DUPA 10 ANI DE ACTIVITATE A DEPARTAMENTULUI DE PROPERTY MANAGEMENT Colliers administreaza peste jumatate de milion de metri patrati de spatii de birouri si industriale

Divizia de Property Management a Colliers International gestioneaza un portofoliu total de peste jumatate de milion de metri patrati de spatii de birouri si industriale in Capitala si in tara, dupa 10 ani de la infiintare. in aceeasi perioada, echipa a oferit servicii de consultanta legate de activitati de administrare a proprietatii pentru inca 700. 000 de metri patrati.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )