Libnet.ro
UNICEF

10:15

Petre Daea, considerat impecabil la evaluarea lui Liviu Dragnea. Doar trei ministri ar fi trecut testul

B1 B1,
Petre Daea, considerat impecabil la evaluarea lui Liviu Dragnea. Doar trei ministri ar fi trecut testul

Petre Daea, ministrul Agriculturii din guvernul Grindeanu ce s-a facut celebru prin declaratiile care au starnit amuzamentul tuturor, a trecut cu brioul de evaluarea la care a supus Liviu Dragnea. continuă pe B1

Evaluarea ministrilor a fost finalizata. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a declarat in aceasta seara ca evaluarea ministrilor a fost finalizata, urmand sa se ia o decizie, iar in cursul zilei de luni se va da o forma finala. Evaluarea este fin.

Liviu Dragnea: Evaluarea ministrilor a fost finalizata

Liviu Dragnea a declarat in aceasta seara ca evaluarea ministrilor a fost finalizata, urmand sa se ia o decizie, iar in cursul zilei de luni se va da o forma finala. Evaluarea este fin.

Liviu Dragnea: Evaluarea a ajuns la final. Luni voi face concluziile si propunerile

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca a finalizat raportul privind evaluarea ministrilor, iar luni va trage concluziile.

NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Liviu Dragnea despre evaluarea Guvernului: LUCRAM noaptea asta, luni finalizam concluziile

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, duminica seara, ca evaluarea Guvernului Grindeanu a ajuns la final, el aratand ca in noaptea de duminica va lucra la ordonarea acesteia, iar luni va fi.

Ministrul Agriculturii Petre Daea: Pe agricultor il adoarme oboseala

Ministrul Agriculturii Petre Daea emite maxima dupa maxima: dupa celebra replica oaia e o statuie vie, Petre Daea a simtit nevoia sa ne lumineze, din nou. Ne-a explicat ca Prutul e pe camp,.

Fostul ministru al Mediului de Afaceri ironizeaza declaratia lui Petre Daea despre oaia ca brand de tara: Daca langa un guvern poate sta un program de guvernare, langa acest program de guvernare cred ca nu poate sta niciun guvern

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Florin Jianu l-a ironizat pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, care a pledat pentru folosirea oii ca brand de tara, in locul frunzei .

Petre Daea: Producatorii de rosii in solarii isi vor primi subventia de 3.000 de euro la doua saptamani dupa ce documentatia este trimisa la APIA

Producatorii de rosii in solarii vor primi subventia de la stat in valoare de 3. 000 de euro pentru 1. 000 de metri patrati cultivati in maxim doua saptamani de cand documentatia depusa este verificata si trimisa de directiile agricole catre APIA, fermierii avand ca termen final data de 15 iunie pentru a trimite cererile de subventie impreuna cu documentele, care atesta ca au valorificat 2. 000 de kilograme de rosii la mia de metri patrati, a declarat duminica ministrul agriculturii, Petre Daea, informeaza News. ro.

Petre Daea: Agricultorul nu are ceas, pe agricultor il trezeste munca si il adoarme oboseala

Ministrul Agriculturii Petre Daea revine cu o declaratie hilara, la adresa agricultorilor, despre care spune ca nu au ceas, pe agricultor trezindu-l munca si adormindu-l oboseala. El a laudat faptul ca fermierii lucreaza 24 din 24 de ore, iar somnul lor nu este somn, ci veghe si grija.

Petre Daea: Agricultorul nu are ceas. Pe agricultor il trezeste munca si il adoarme oboseala

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat sambata la Iasi ca agricultorul roman nu are ceas si este trezit de munca si adormit de oboseala. Aflat intr-o vizita de lucru in.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea: Agricultorul nu are ceas. il trezeste munca si il adoarme oboseala

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, sambata, ca agricultorul nu are ceas, ci il trezeste munca si il adoarme oboseala, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )